Banemesterskap 2020

Skytterenes mestermøte

Mestermøtet ble en suksess

Skytternes mestermøte ble vel gjennomført og vinner ble Ole Kristian Bryhn (Røyken og Hurum). I bildet sees han sammen med vår styreleder Eirik Ahdell, som var med på å dele ut Guri Mellebys minnepremie til vinneren. Ole Kristian er forøvrig ikke ukjent med å vinne på vår bane. I 2018 tok han Kjell Skøiens pokal til odel og eie, en vandrepokal som var satt opp til vinner av vårt banestevne.

Anne-Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) vant Per Jorsets minnepremie som var satt opp på grunnlaget. Marit Jorsett delte ut denne premien.

Vår representant Marianne Berger (prinsesse 2009 for Øymark) lå godt an lenge, men tidstrøbbel på grunnlaget endte med fire tapte poeng på liggskuddene. Hun endte på 243p, ett poeng fra finalegrensen på 244p. Vi må også nevne vår Skytterkonge Jan Håkon Jørgensen (2005 Lesja) som skyter for Rygge. Han klarte seg bra, tross lite skyting over flere år, det ble 241p. Han irriterte seg sikker over de fire tapte poengene på de tre kneskuddene på grunnlaget.

Vi kan trygt si at dette er det best dokumenterte stevne som Østre noensinne har arrangert, gjennom 6 timers TV-sending på NRK. Sendingene kan gjenoppleves her: Skytternes mestermøte

Resultaterlive-visning

Arrangementet
Arrangementet ble vellykket og det var morsomt å være arrangør av Mestermøtet i samarbeid med Skytterkontoret og NRK. Et samarbeid som fungerte meget godt. Det er ikke tvil om at NRK kan kunsten å lage gode sendinger fra skyting. Skytterkontorets erfaring og utstyr fra utallige LS var god å ha. Vi må takke Megalink, som installerte nye på skiver på 200m par uker før stevnet og de var også med oss som arrangører. Det ga oss en ekstra trygghet.

Det har kommet mange hyggelige tilbakemeldinger. Vi stor pris på det og takker så mye.

Internt så er det godt å se at vi har en stor stab med ivrige og dyktige medlemmer. Det har vært mange dugnader i løpet av sommeren og det har ikke vært problemer med å få bemannet disse. Selve mestermøtet gled godt med samme store innsats og ikke minst, godt humør.