Per Jorsetts minnestevne (Østrestevnet 15m)

OPPDATERT 09.10. Østrestevnet 15m blir døpt om til Per Jorsetts minnestevne, stevnemedaljene vil bli preget med hans portrett.

Vi planlegger å arrangere stevnet, med nødvendige smittevernstiltak. Skytedager blir torsdag 3. – søndag 6. desember. Oppstart 17:00 på torsdag og fredag. Oppstart 09:00 på lørdag og søndag.
MEN, hvis situasjonen i Oslo ikke forbedrer seg, er det sannsynlig at stevnet må avlyses. Følge med på hjemmesiden for oppdateringer.

Følgende tiltak gjennomføres og alle må støtte opp om dette: reduksjon fra 15 til 12 skiver, økt tid mellom lagene, skifting i soner fordelt på garderobe, standplass 100m og standplass 200m, begrenset servering og antall sitteplasser i lokalene. Ved for mange, henvises det til opphold i bilene. Kun betaling med Vipps eller kort. Tidligst ankomst er en time før skyting og anlegget forlates raskt etter skyting. Skytterne oppholder seg på tildelt plass for skifting til de hentes for skyting. Unntak er toalett- og kioskbesøk. Registrering av andre besøkende.

Forhåndspåmelding for grupper tas i mot på e-post til oslo-ostre@skytterlag.no.

Påmelding åpner 1. november

%d bloggere liker dette: