Banen er stengt for aktivitet

Som følge av Oslo kommunes nye innstramminger for å begrense smitte, har Oslo skyttersamlag og skytterkontoret (DFS), besluttet å forby all aktivitet for voksne på Oslo skyttersamlag sine baner.

I tiltakene fra kommunen står det at barne og ungdomsaktiviteter kan fortsette med treninger, men ikke delta på konkurranser eller cuper. Styret har sammen med ungdomsutvalget valgt å avlyse all trening også for ungdommene. Det gjør vi da vi ikke finner det forsvarlig med tanke på nærkontakter og avstand.

Kort oppsummert så stenges banene for skyting.

Det presiseres at forbudet gjelder for Oslo skyttersamlag sine baner. Enn så lenge, så står skyttere som tilhører lagene i Oslo, fritt til å skyte på baner utenfor kommunen hvis man har mulighet/ønske om det. Dette er noe som hver og en må ta avgjørelsen på.

Aktivitetsstansen gjelder fra mandag 9. november og gjelder frem til ny informasjon kommer.

I mellomtiden, pass på dere selv, hold avstand og husk håndvask.Vi ser frem til å kunne møtes på skytebanen igjen så fort det lar seg gjøre.

%d bloggere liker dette: