Åpne 15m stevner 2008-2014

Østrestevnet 15m 2010

Tor Harald Lund, Søgne vant med 248. Simon Kolstad Claussen følger etter på 2. plass, også han med 248. Siw Anita Dramstad, Skiptvet ble nr. 3 med 247.

Stevnet gikk 2-5. desember. Vi endte opp med 485 deltagere etter 582 forhåndspåmeldinger.
Følg linkene nedenfor for resultater og stevneoppgjør.
Resultater Stevneoppgjør

Stevneslutt
Tor Harald Lund, Søgne holdt ledelsen også gjennom søndagen og vant 248 og 12 innertiere. Simon Kolstad Claussen, Høland/Bjørkelangen ble nr. 2, også han med 248, men med 8 innertiere. Siw Anita Dramstad, Skiptvet ble nr. 3 med 247 og 9 innertiere. Rangert foran Roger Ottosen, Tingelstad som hadde 5 innertiere.

De andre klassene
R: Jenny Tovseth Vatne, Søndre Odalen ble den eneste med 250 og vant. De to andre medaljene gikk til Elverum med Emilie Haget på 2. plass med 249 og Gyda Nordhagen på 3. plass med 248.
ER: I et av de siste lagene tangerte Andreas Habberstad Ryen, Stange og Romedal 250 med 17 innertiere og han delte dermed 1. plassen med Lovise Eiken, Hyllestad. Det ble et medaljeras i klassen siden vi fikk 5 som delte 3. plassen; Marit Varlid, Hyllestad; Magnus Bjørnstad, Sørskogbygda; Sebastian Langbakk, Gjerpen; Anette V. Larsen, Rygge og Cathrine Brevig Berg, Sørskogbygda alle med 250 og 16 innertiere!
J: Topp tre holdt seg gjennom søndagen. Elisabeth Gjerdingen, Sørskogbygda vant med 249 og 16 innertiere. Rangert forran Jørgen Skivenesvåg, Hyllestad på 2. plass med 15 innertiere. Og Kenneth Buvik, Fet på 3. med 13 innertiere.

I V55, V65, V73, kl. 1, kl. 2, kl. 3 holdt alle ledelsen gjennom søndagen og vi fikk følgende vinnere:
V55: Arvid Skjerven, Hafslo 248.
V65: Odd Kolsrud, Begnadalen 249.
V73: Rolf Fjeldstad, Aas med 249.
Kl. 1: Stein Georg Jansen, Råde 248.
Kl. 2: Øyvind Heer, Trøgstad 245.
Kl. 3: Ellen S Anzjøn, Namdalseid og Lyngen 245
Kl. 4: Siw Anita Dramstad, Skiptvet vant med 247.

Status etter lørdag
Tor Harald Lund, Søgne leder fortsatt kl. 3-5 med 248 og 12 innertiere. På 2. plass, med samme poengsum, men med 8 innertiere finner vi Simon Kolstad Claussen, Høland/Bjørkelangen. Roger Ottosen, Tingelstad holder fast på 3. plassen med 247.
De andre klassene ledes av:

R: Eskil Ottosen, Vestre Toten leder med 248. På 2. plass finner vi Jan Erik Fredriksen, Flesberg med 247. Rangert forran Anders Madsen, Oslo Østre på 3. plass
ER: Lovise Eiken, Hyllestad leder med 250 og 17 innertiere, på en 5-delt 2. plass finner vi: Marit Varlid, Hyllestad; Magnus Bjørnstad, Sørskogbygda; Sebastian Langbakk, Gjerpen; Anette V. Larsen, Rygge og Cathrine Brevig Berg, Sørskogbygda alle med 250 og 16 innertiere!
J: Ledes av Elisabeth Gjerdingen, Sørskogbygda med 249 og 16 innertiere. Rangert forran Jørgen Skivenesvåg, Hyllestad på 2. plass med 15 innertiere. Og Kenneth Buvik, Fet på 3. med 13 innertiere.
V55: Arvid Skjerven, Hafslo leder med 248.
V65: Odd Kolsrud, Begnadalen leder fortsatt med 249. Rangert foran Magne L Johnsen, Holmestrand og omegn
V73: Rolf Fjeldstad, Aas er fortsatt leder med 249.
Kl. 1: Stein Georg Jansen, Råde leder fortsatt med 248.
Kl. 2: Øyvind Heer, Trøgstad er ny leder med 245.
Kl. 3: Ellen S Anzjøn, Namdalseid og Lyngen leder med 245
Kl. 4: Ledes fortsatt av Ingrid Stubjsøen, Lonås med 246.

Status etter fredag
Etter bekymringsfulle mange frafall på torsdag, var det gledelig godt oppmøte på fredag, eller rettere sagt meget godt oppmøte. I et av de siste lagene på fredag tok Tor Harald Lund, Søgne ledelsen med 248. Lederen etter torsdag, Ingrid Stubsjøen, Lonås er best rangert av de på 246 og er nr. 2. Siste medalje holdes foreløpig av Tommy Gjølberg, Sem.
V55: Johan Martin Syversen, Eidsberg leder med 247.
R: Jan Erik Fredriksen, Flesberg leder med 247. Rangert foran Anders Madsen, Oslo Østre. Agnete Solheim, Hyllestad er nr. 3 med 246.
ER: Lovise Eiken, Hyllestad leder med 250 og 17 innertiere, lagvenninne Marit Varlid har 16 innertiere og er på delt andreplass med Magnus Bjørnstad, Sørskogbygda.
J: Hyllestad har tydeligvis en meget god ungdomsgruppe, for de har ledelsen også her, med Jørgen Skivenesvåg på 249. Harald Brekke, Strandebarm og Didrik Løveid, Oslo Østre har begge 247. Harald best rangert og på 2. plass.
V65: Odd Kolsrud, Begnadalen leder med 249. Rangert foran Magne L Johnsen, Holmestrand og omegn
V73: Rolf Fjeldstad, Aas er klar leder med 249.
Kl. 1: Stein Georg Jansen, Råde leder med 248.
Kl. 2: Frank Bilstad, Øvre Ogndal leder med 245
Kl. 4: Ledes av Ingrid Stubjsøen, Lonås som også er nr. 2 i mesterskapet.