LS: Fredag og lørdag

Ungdomsmedaljer i felt til Guro Hollund (ER) og Magnus Bjerke (J). På grovfelten ble det medalje til Per Arve Strømstad, Aslak Hollund og Tore Johansen. Bjarne Muri tok stjerne.

Her kommer en litt forsinket rapport fra de siste skytedagene.

Feltskyting
Lørdag var dagen for feltfinalene og det ble en stor dag for oss. Både Guro Hollund (ER) og Magnus Bjerke (J) var i gode posisjoner før finalene, begge hadde 30 treff. ER skjøt først og det ble som vanlig et race etter innertreff. Guro var med på racet og skjøt 12/10. Da en skjøt 12/12 og 4 12/11 ble det en flott 6. plass og en velfortjent ungdomsmedalje. Magnus fulgte opp på beste måte i J og var en av 5 som til slutt endte på 42 treff. Han hadde færrest innertreff og endte da på 5. plass. Serien hans var skjev og kun glimrende skyting gjorde at det ble 12 treff. Han hadde kanskje finalens beste samling, så det var en velfortjent medalje.

På grovfelten hadde vi 9 kvalifiserte skyttere, flere av de med 28 treff valgte imidlertid å reise hjem tidlig. Per Arve Strømstad lå best an med 30 treff, han fulgte opp med 11 treff og ble vår beste på 23 plass og fikk medalje. Medaljegrensen gikk forøvrig på 40 treff. På 29 treff hadde vi Aslak Hollund, Gyda E. Olssen, Tore Johansen og Morten Musiol. Både Aslak og Tore skjøt 11 treff og dermed ble det medalje på de to også. Morten skjøt gode 10 treff og endta de 1 treff bak medaljen. Gyda fikk dessverre en skjev serie og endte et stykke bak. Den eneste av våre med 28 treff som skjøt finalen var Bjarne Muri. Han slo like godt til med vår beste finaleskyting – 12/6, dermed ble det 40 treff og stjerne, siden han har medaljen fra før.

Baneskyting

Fredag gikk de siste øvelsene i baneskytingen, samlagsskyting for ungdom og lagskyting for senior, og vi var med i tetkampen.

Ungdomsslaget var et rent Østrelag med Anders Madsen, Guro Hollund, Jørgen Elstad og Magnus Bjerke. Anders og Guro skjøt Oslo til en god posisjon før junioretappene. Anders med 99 og Guro med 100. På tredje etappe skjøt Jørgen 97 og Oslo lå da på 7. plass før siste etappe, med heng på pallen. Magnus skjøt også 97 og Oslo fikk 16. plass.

Seniorlaget besto av Helge Norberg, Tommy V. Storsveen og Kurt Eirik Bekkevold. Helge åpnet med gode 96, før Tommy, med meget tynt treningsgrunnlag, slo til med meget gode 98 og skjøt oss inn på 2. plass. Kurt har slitt endel med liggende skyting i sommer og endte på 93 med 3 tap på ligg, og det endte med en flott 6. plass.

%d bloggere liker dette: