Østlandscup 15m 2018

Ø-cup kl. 3-5 – 2. runde og trekning semifinaler 2018

Etter noen forsøk på avvikling av matchen mot Lismarken ble den gjennomført og vårt lag gikk videre. I semifinalen venter det tøff motstand. 

I kne/ligg-cupen skal veteranlaget til Moss, mens ungdomslaget får hjemmekam

Matchen mot Lismarken skulle vært skutt tidligere, men da en av våre ble indisponert på svært kort varsel, måtte matchen avlyses. Takket være velvilje fra Lismarken og arrangøren Blaker fikk vi gjennomført matchen noe etter fristen. Begge lag stilte noe reservepreget, men i kjent skytterstil stilte begge lag opp med godt mot og det ble en fin match på Lismarkens bane. Ikke minst var det hyggelig samvær etterpå, med mye godt humør.

Nils Thomas ble matchens klart beste med 347p. Våre andre har forbedringspotensiale, men det ble en 20p seier. Så må det nevnes at en av Lismarkens skyttere ikke fikk ut det siste skuddet på omgangen.

Oslo Østre 1697 – Lismarken 1677

Nils Thomas Valand347
Sverre Brovoll340
Bjarne Muri339
Per Arve Strømstad336
Tore Johansen335

Trekning semifinaler

Trekningen av semifinalene er gjennomført. Ikke helt ukjent for oss når det kommer til semifinaletrekning, trekningen ga det klart beste laget. Det betyr at Høland/Bjørkelangen kommer på besøk.

Av trekningen i kne/ligg-cupens B-cup ser vi at veteranlaget skal til Moss for å møte Moss og Vålers 2. lag. Målt mot resultatene så langt, så vil vårt lag være favoritter.

Vårt ungdomslag slo Røyken slo Røyken og Hurum i forrige runde. Vi har ikke fått detaljene, men sluttsummene ble 1709p mot 1678p. I semifinalen blir det et lokaloppgjør mot Skarpskytten og matchen skytes på Østre. Også der tilsier forrige rundes resultater at vårt lag er favoritter.

PS: Vi tildeler favorittstempler, men som alle vet og som vi har erfart mange ganger, mye kan skje!

%d