Akershusserie 7. runde – 2. lag

Det ble tap mot Skarpskytten.

2. laget hadde bortekamp mot Skarpskytten i siste runde, men siden de trener på vår bane, ble det skutt på Østre.
Laget slo av noen poeng i forhold til forrige runde, men det splite liten rolle. Skarpskytten vant med en solid margin. Sondre ble igjen best på laget. Han skjøt 289p og var to innertiere bedre enn Per Arve.
I serien ble det tre seire og fire tap. Det betyr at finalen går uten vårt lag. Det er riktignok en ørliten sjanse for finale, men da må både Østre Romerike og Høland/Bjørkelangen 2 avgi poeng mot de to dårligste lagene. Det er snakk om tre matcher i de to siste rundene.

Oslo Østre 2 1141p – Skarpskytten 1168p
Sondre Ravnanger 289
Per Arve Strømstad 289
Tore Johansen 282
Eirik Kristiansen 281

%d bloggere liker dette: