Østlandscup ungdom – semifinale B-cup

Vårt 2. lag er klare for finalen i B-cup.

Vårt 2. lag har vært i Spydeberg for semifinalen i B-cup. De møtte Spydeberg og Stange/Romedal i en trippelmatch.

Vi har fått følgende rapport fra matchen: “Det så litt mørkt ut en periode om; vi skulle klare å stille lag grunnet skader og skole arrangement, men dette løste seg da Thea Olivia og Jonas I hoppet inn i laget dagen før vi skulle skyte. Ved oppmøte på banen viste det seg at Hans Robert var blitt syk, men ettersom vi hadde brukt det som var av innbyttere stilte han allikevel, stor takk til han. Det var duket for en spennende match ettersom vi var eneste laget som stilte med to juniorer. Litt flaks skal man si at vi hadde, ettersom Spydeberg skytterne ikke fikk ut alle skuddene. De manglet 2 skudd fordelt på to skyttere.”
Det er alltid synd at uhell for innvirkning på resultatet, men slikt hender og ethvert lag har opplevd uhell i en cupskyting. Da blir det spennende å se om finalemotstanderen blir vårt 1. lag. De skal til Rælingen i kveld for en trippelmatch mot Rælingen og Nord-Odal.

Oslo Østre 2 1707 – Spydeberg 1702 – Stange/Romedal 1685
Jonas Ingebo (ER) 345
Tobias M Torbal (J) 345
Hans Robert Gaarder (ER) 345
Odin Skagmo (J) 341
Thea Olivea Grøvnes (R) 331

%d bloggere liker dette: