Viken II 15m 2018

Jenny Aardalen ble beste skytter 20 år eller yngre og hun vant også kl. 3. Nils Kåre Midtflå skjøt seg til superfinalen. RETTELSE: Det ble V55-medalje på både Arne Grøtting og Christer Malm.

RETTELSE: Siden Arne Grøtting og Christer Malm havnet rett utenfor pallen i V55, så trodde vi at det ikke ble medalje på dem. Det var imidlertid så mange V55-skyttere at flere medaljer ble delt ut og dermed ble det medalje på begge to.  

Høland/Bjørkelangen var arrangør av årets Viken II 15m. Vi stilte med 30 skyttere.

Det store høydepunktet ble Jenny Aardalens seier som beste skytter under 20 år. Jenny lå på 3. plass før finalen, 1p etter to skyttere. Med en finale på 96p tok hun igjen det ene poenget og vant på rangering. Hun vant også kl. 3. Flott prestasjon av Jenny.

Det var nyinnmeldt medlem Nils Kåre Midtflå som ble vår beste i kl. 3-5. Han skjøt meget gode 348p og lå på en fin 3. plass før finalen. I finalen ble det 97p og 6. plass. Det ga plass i superfinalen med de ti beste. I superfinalen ble det 95p og 8. plass til slutt. Det er sjeldent en nyinnmeldt skytter markerer seg så fort og godt. Bjarne Muri og Kurt Eirik Bekkevold kvalifiserte seg også for finalen, men de var for mange poeng etter teten, til at de valgt å prioritere finalen.

Vi har alltid store håp til våre V55 skyttere. Christer Malm (246p), Arne Grøtting (245p) og Stein Heggen (245p) kom til finalen. I finalen ble det endel tapte poeng både på Christer og Arne og dermed fikk vi ingen på pallen denne gang. Stein valgte å stå over.

Ellers nevner vi at et annet ferskt medlem, Kim Andre Korsmo kvalifiserte seg for kl. 3-finalen med 4. plass. En finale han forøvrig sto over. Fredrick Bjerke og Per Arve Strømstad fikk standard premie i kl. 4.

Vi hadde med 11 ungdommer. Amalie Mortensen Torbal kom til finalen i kl. R etter 246p og 8. plass innledningsvis. I finalen var hun uheldig og fikk kun ni tellende skudd. Med manglende oppmøte ble det 7. plass til slutt. I kl. ER ble Simen Sanne nr. 15 med 248p. Det ga standard premie og finaleplass. Han skjøt 97p i finalen og beholdt 15. plassen. Odin Skagmo ble vår beste i kl. J med 244 og 17. plass.

Øivind Mørk var eneste deltager i V73. Han skjøt 241p og ble nr. 21.

I samlagsskytingene gjorde seniorene det best. Oslos lag var et rent Østrelag. Jenny Aardalen og Nils Thomas Valand åpnet meget godt og skjøt Oslo til ledelse. Nils Thomas Valand og Nils Kåre Midtflå manglet noe på flyten på de neste etappene og Oslo ble da passert av Akershus med ett poeng og noen innertiere. Uansett – flott innsats. Christer Malm var eneste Østre skytter på veteranlaget, som ble nr. 4. Et rent Østrelag skjøt ungdomslaget inn til en 5. plass. Med på laget var Simen Sanne, Amalie Mortensen Torbal, Tobias Mortensen Torbal og Inga Kvam.

%d bloggere liker dette: