Østrestevnet 15m 2018

Østrestevnet er avsluttet med en rekorddeltagelse på 895 skyttere. En stor takk til alle som bidro. Anne Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) vant med suverene 350p. John Olav Ågotnes (Sartor) og Daniel Sørli (Høland/Bjørkelangen) tok de andre pallplassene med 349p.

Følg disse linkene for resultater og live-visning.
Resultater     Resultater MittDFS     Live-visning

Østrestevnet startet på tirsdag og foregikk til et godt stykke ut på søndagen. Vi hadde ny rekord i forhåndspåmelding på 968 skyttere. 

Oppsummering etter stevnet.
Søndag ble unnagjort med fortsatt godt oppmøte og det ble ny rekord i deltagelse på 895 skyttere. Det ble få endringer i teten etter siste status oppdatering.
Kl. 3-5: Anne Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) vant med suverene 350p. Dettes skytes ikke 350p så ofte innendørs, som ute, så det er stor prestasjon. To skyttere skjøt og begge er skytterkonge. John Olas Ågotnes (Sartor) ble best rangert med 18 innertiere. Daniel Sørli (Høland/Bjørkelangen) ble nr. 3 med 16 innertiere. Ti skyttere skjøt 348p.
V55: To skyttere skjøt 347p. Johan Sørli (Greipstad) vant med 17 innertiere. Torfinn Gaustad (Trøgstad) ble nr. 2 med 16 innertiere. Det var også to skyttere på 346p. Erik Skaug (Åsheim) ble nr. 3. plassen med 18 innertiere. Helge Lillekvelland (Nordstrand) ble nr. 4 med 16 innertiere.
Kl. 2: Eirik Hylland (Aurland) vant med 346p og 16 innertiere. June Emilie Åsenden (Vinstra) fikk samme poengsum og antall innertiere, men videre rangering ga 2. plass. Axel Skuggevik (Surnadal) ble nr. 3, som best rangerte skytter av to på 345p. 
Kl. 1: Tre skyttere endte på 249p. Lasse Hylland (Aurland) vant med 249p og 24 innertiere. Malin Sofie Berglund Hope (Askim) ble nr. 2 med 10 innertiere og Odd Aril Midtgard (Jondalen) nr. 3 med 8 innertiere.
Kl. R: To skyttere skjøt 350p. Seieren gikk til Kristin Husum (Leikanger) med 23 innertiere. Eskil Grøterud (Sigdal) hadde 18 innertiere. Fire skyttere skjøt 349p. Madelen Mjøsund (Lånke) ble best rangert med 22 innertiere og tok den siste pallplassen.
Kl. ER: Det endte med ti skyttere på 350p. Marius Granberg (Fet) vant med hele 30 innertiere. Emil K. Lilledal (Stavanger) ble nr. 2 med 28 innertiere. Tredjeplassen ble delt mellom to skyttere med 27 innertiere. De var Aurora Beate Myrset (Nordskogbygda) og Caroline Finnestad Lund (Søgne). Videre hadde Inga Marie Hanserud (Jondalen), Martine Sve (Stranda) og Ole-Johan Dybvik (Langevåg) 21 innertiere, Erling Waag (Surnadal) 20, Oda Flikkerud (Nord-Odal) 14 og Hugo Aleksander Haneborg (Urskog) 13.
Kl. J:  To skyttere skjøt 350p. Karen Snekvik (Surnadal) vant med 23 innertiere. Phillip Saude (Fiskum) ble nr. 2 med 19 innertiere. Martine N. Voss (Stavnager) ble nr. 3 og best rangert av fire skyttere med 349p.
Kl. EJ: Julie Paulsen Johannesen (Fredrikstad) tok stevnets klareste seier med 345p. Det var 2p ned til to skyttere. Oddlaig Ellingsen Årskaug (Opedal/Brekke) tok 2. plass, med en innertiers margin til Sander Næsbø Sælensminde (Bergen). 
V65: Etter fredag var det fire skyttere i tet med 348p og det holdt stevnet ut. Arvid Meek (Skarpskytten) vant med 19 innertiere. Per Torleiv Tveiten (Bykle) ble nr. 2 med 17, Johan Martin Syversen (Eidsberg) nr. 3 med 15 og Gunnar Orre (Asker) nr. 4 med 11.
V73: Tre skyttere endte på 350p. Odd Kolsrud (Begnadalen) vant med 23 innertiere. Erik Jødahl (Blaker) ble nr. 2 med 21 innertiere og Harald Englund (Søgne) nr. 3 med 20 innertiere. 

Status etter lørdag og noen lag på søndag.
Lørdag ble unnagjort med smekkfulle lag. Det var kun par lag med noen ledige plasser.
Kl. 3-5: Anne Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) leder fortsatt med 350p og det ligner mer og mer på seier. To skyttere har skutt 349p og begge er skytterkonge. John Olas Ågotnes (Sartor) er best rangert med 18 innertiere. Daniel Sørli (Høland/Bjørkelangen) er nr. 3 med 16 innertiere. Åtte skyttere har nå 348p.
V55: Johan Sørli (Greipstad) har tangert poengsummen til Torfinn Gaustad (Trøgstad) på 347p. Han har også henvist Trofinn til 2. plass med å ha 17 innertiere mot Torfinns 16. Erik Skaug (Åsheim) har skutt 346p og holder 3. plassen med 18 innertiere. Helge Lillekvelland (Nordstrand) er nr. 4 med 346p og 16 innertiere.
Kl. 2: Eirik Hylland (Aurland) leder fortsatt med med 346p. June Emilie Åsenden (Vinstra) har samme poengsum og antall innertiere, men videre rangering gir 2. plass. Axel Skuggevik (Surnadal) er nr. 3 som best rangerte skytter av to på 345p. 
Kl. 1: Lederduoen er den samme. Lasse Hylland (Aurland) leder med 249p og 24 innertiere. Malin Sofie Berglund Hope (Askim) er nr. 2 med 249p og 10 innertiere. Odd Aril Midtgard (Jondalen) har også skutt 249p og nr. 3 med 8 innertiere.
Kl. R: Kristin Husum (Leikanger) er andre skytter med 350p og hun har tatt over ledelsen med 23 innertiere mot Eskil Grøteruds (Sigdal) 18. tre skyttere har 349p. Madelen Mjøsund (Lånke) er best rangert med 22 innertiere. 
Kl. ER: Antall skyttere med 350p er opp i ti. Marius Granberg (Fet) er fortsatt best rangtert med 30 innertiere. Emil K. Lilledal (Stavanger) er nr. 2 med 28 innertiere. Aurora Beate Myrset (Nordskogbygda) holder siste pallplass med 27 innertiere og hun deler plasseringen med Caroline Finnestad Lund (Søgne). Videre har Inga Marie Hanserud (Jondalen), Martine Sve (Stranda) og Ole-Johan Dybvik (Langevåg) 21 innertiere, Erling Waag (Surnadal) 20, Oda Flikkerud (Nord-Odal) 14 og Hugo Aleksander Haneborg (Urskog) 13.
Kl. J:  Karen Snekvik (Surnadal) ble andre skytter med 350p. Hun tok ledelsen med 23 innertiere. Phillip Saude (Fiskum) er nr. 2 med 19 innertiere. Martine N. Voss (Stavnager) er nr. 3 og best rangert av tre skyttere med 349p.
Kl. EJ: Julie Paulesen Johannesen (Fredrikstad) er ny leder med 345p. Sander Næsbø Sælensminde (Bergen) har skutt seg til 2. plass med 343p. Andrea Svendsberget (Åmot) er nr. 3 med 342p. 
V65: Litt overraskende så er det fortsatt fire skyttere i tet med 348p. Arvid Meek (Skarpskytten) leder med 19 innertiere. Per Torleiv Tveiten (Bykle) har 17, Johan Martin Syversen (Eidsberg) har 15 og Gunnar Orre (Asker) 11.
V73: Odd Kolsrud (Begnadalen) har økt antell med 350p til tre. Ikke overraskende så er det Odd som er best rangert med 23 innertiere. Erik Jødahl (Blaker) er nr. 2 med 21 innertiere og Harald Englund (Søgne) nr. 3 med 20 innertiere. 

Status etter fredag
Kl. 3-5: Ikke overraskende så leder fortsatt Anne Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) med sine 350p. Fem skyttere har 348p. Bengt Bratland (Trondenes) er best rangert med 19 innertiere. Simon Kolstad Claussen (Høland/Bjørkelangen) er nr. 2 med 18 inertiere. Videre har Arnt Erik Aune (Beiarn) 17, Liv Sollesnes (Jondal) 15 og Karoline Hansen (Ørskog) 14.
V55: Ingen endringer i teten. Torfinn Gaustad (Trøgstad) leder med 347p. På de to neste plassene kommer Helge Lillekvelland (Nordstrand) med 346p og Bjørn Myrset (Nordskogbygda) med 345p. Kl. 2: Eirik Hylland (Aurland) har tatt ledelsen med 346p. Eirik Martiniussen Sylliaas (Askim) er nr. 2 med 343p og 11 innertiere. Han er en innertier foran Ole Martin Tvetbråten (Nittedal).
Kl. 1: Lasse Hylland (Aurland) har tatt over ledelsen med 249p og 24 innertiere. Malin Sofie Berglund Hope (Askim) er nr. 2 med 249p og 10 innertiere. På tredjeplass kommer Stein Lilledal (Stavanger) med 248p.
Kl. R: Eskil Grøterud (Sigdal) leder fortsatt som eneste skytter med 350p. To skyttere har 349p. Madelen Mjøsund (Lånke) er best rangert med 22 innertiere. Emma Helene Heiaas (Ski) har 17 innertiere.
Kl. ER: Nå er syv skyttere med 350p. Marius Granberg (Fet) er fortsatt best rangtert med 30 innertiere. Emil K. Lilledal (Stavanger) er nr. 2 med 28 innertiere. Aurora Beate Myrset (Nordskogbygda) holder siste pallplass med 27 innertiere. Videre har Inga Marie Hanserud (Jondalen) og Martine Sve (Stranda) 21 innertiere. Oda Flikkerud (Nord-Odal) 14 og Hugo Aleksander Haneborg (Urskog) 13.
Kl. J:  Phillip Saude (Fiskum) er fortsatt eneste skytter med 350p. Martine N. Voss (Stavnager) er nr. 2 med 349p. Mette Strandlien (Ringebu og Fåvang) er best rangert av tre skyttere med 348p og er nr. 3. Kl. EJ: Andrea Svendsberget (Åmot) leder fortsatt med 342p. Olve Grønås Birkelang (Haugesund og Sveio) er nr. 2 med 341p og 11 innertiere. Emma Flesaker (Fiskum) har også 341p og er nr. 3 med 10 innertiere.
V65: Fire skyttere har 348p. Arvid Meek (Skarpskytten) leder med 19 innertiere. Per Torleiv Tveiten (Bykle) har 17, Johan Martin Syversen (Eidsberg) har 15 og Gunnar Orre (Asker) 11.
V73: To skyttere har skutt 350p. Erik Jødahl (Blaker) er best rangert med 21 innertiere. Harald Englund (Søgne) er nr. 2 med 20 innertiere. Ivar Liseter ligger som nr. 3 med 349p. 

Status etter torsdag
Det er fortsatt godt oppmøte og ikke minst mye god skyting.
Kl. 3-5: Det blir spennende å se om vi allerede har fått vinneren. Anne Ingeborg Sogn Øiom (Randsfjord) har i hvertfall lagt listen høyt med 350p. Arnt Erik Aune (Beiarn) ligger som nr. 2 med 348p og 17 innertiere. Kl. 3 skytteren Karoline Hansen (Ørskog) er nr. 3 med 348p og 14 innertiere.
V55: Torfinn Gaustad (Trøgstad) leder fortsatt med 347p. På de to neste plassene kommer Helge Lillekvelland (Nordstrand) med 346p og Bjørn Myrset (Nordskogbygda) med 345p.
Kl. 2: Ingen endringer i teten. Eirik Martiniussen Sylliaas (Askim) leder med 343p. Han er kun en innertier foran Ole Martin Tvetbråten (Nittedal). Runar Holter (Moss og Våler) holder tredjeplassen med 342p.
Kl. 1: Ingen endringer i teten. Malin Sofie Berglund Hope (Askim) leder suverent med 249p. Knut Vincent Johansen (Fet) følger nærmest med 246p. Trygve Bengtson (Nittedal) er nr. 3 med 244p.
Kl. R: Eskil Grøterud (Sigdal) har tett ledelsen med 350p. Emma Helene Heiaas (Ski) er nr. 2 349p. Amalie Mortensen Torbal (Oslo Østre) er nr. 3, som best rangert av to skyttere med 348p.
Kl. ER: Vi har gått fra to til fem skyttere med 350p. Marius Granberg (Fet) er best rangtert med imponerende 30 innertiere. Aurora Beate Myrset (Nordskogbygda) følger nærmest med 27 innertiere. Videre har Inga Marie Hanserud (Jondalen) 21 innertiere. Oda Flikkerud (Nord-Odal) 14 og Hugo Aleksander Haneborg (Urskog) 13.
Kl. J:  Phillip Saude (Fiskum) er fortsatt eneste skytter med 350p. Ruben Myrset (Nordskogbygda) følger nærmest med 348p. Marius Bakken (Moss og Våler) er best rangert av tre skyttere med 347p og har siste pallplass.
Kl. EJ: Ingen endringer i teten. Andrea Svendsberget (Åmot) leder med 342p. Emma Flesaker (Fiskum) er poenget svakere på 2. plass. Tredjeplassen holdes av Lennarth Olsen (Riflen/Skoger) med 338p.
V65: Pallen holdes av en trio med 348p. Arvid Meek (Skarpskytten) leder med 19 innertiere. Johan Martin Syversen (Eidsberg) har 15 og Gunnar Orre (Asker) 11.
V73: En skytter har skutt 350p og lederen er Harald Englund (Søgne). Ivar Liseter ligger som nr. 2 med 349p. Hans Heer (Eidsberg) er nr. 3 med 348p.

Status etter onsdag
Stevnet er godt i gang og vi kan registrere at oppmøtet har vært meget godt. Kl. 3-5: Kl. 3 skytteren Karoline Hansen (Ørskog) leder med 348p. På de to neste medaljeplassene kommer Rune Albjerk (Jondalen) og Nils Thomas Valand (Oslo Østre) med 347p
V55: Torfinn Gaustad (Trøgstad) leder ganske klart med 347p. På de to neste plassene kommer Oslo Østre skytterne Christer Malm (345p) og Stein Heggen (344p).
Kl. 2: Eirik Martiniussen Sylliaas (Askim) har skutt 343p og leder. Han er kun en innertier foran Ole Martin Tvetbråten (Nittedal). Runar Holter (Moss og Våler) holde tredjeplassen med 342p.
Kl. 1: Malin Sofie Berglund Hope (Askim) leder suverent med 249p. Knut Vincent Johansen (Fet) følger nærmest med 246p.
Kl. R: Emma Helene Heiaas (Ski) leder 349p. Hun er 1p bedre enn hjemmelagets Amalie Mortensen Torbal. Dagrun Laugerud Skaug holder den siste pallplassen med 344p.
Kl. ER: To skyttere har skutt 350p. Inga Marie Hanserud (Jondalen) er best rangert med 21 innertiere. Oda Flikkerud (Nord-Odal) har 14. Guro Sørnskog Karlen (Moss og Våler) er best rangert av fire skyttere med 349p og er nr. 3.
Kl. J:  Phillip Saude (Fiskum) er eneste skyttere med 350p. Han har 3p ledelse på Marius Bakken (Moss og Våler). Tobias Mortensen Torbal (Oslo Østre) er nr. 3, som best rangert av skytterne med 345p.
Kl. EJ: Andrea Svendsberget (Åmot) leder med 342p. Emma Flesaker (Fiskum) er poenget svakere på 2. plass. Tredjeplassen holdes av Lennarth Olsen (Riflen/Skoger) med 338p.
V65: Torhild Liseter (Ski) leder med 343p. Finn Olav Nordli (Tingelstad) følger nærmest med 341p.
V73: En annen Liseter leder V73, nærmere bestemt Ivar som har skutt 349p. Sigbjørn Nystuen (Øvre Rendal) og Hans Martin Sørum (Bjoneroa) følger på de neste plassene med 346p.

%d bloggere liker dette: