15m uke 1

En stor gjeng har vært i Numedal. Amalie Mortensen Torbal vant kl. R i Kongsberg.

Med feltsesongen i gang er det ikke så mange stevner på vinteren og den første helgen er den med flest stevner.

Vi har hatt en gjeng på 12 skyttere på tur til trippelstevne i Numedal og ellers har

Det var fire debutanter i kl. EJ. Inga Kvam ble vår beste i Kongsberg med 232p og 4. plass. Hun ble også best i Rollag og Veggli med 324p og 6. plass. I Flesberg ble Jonas Hofslund best med 325p og 5. plass. Tobias Mortensen Torbal tok to 8. plasser og  Stian Stafsberg Klyve tok tre 9. plasser. Vi ser at det ryker en del poeng på stående, men med jevn trening så vil de forbedre seg. Amalie Mortensen Torbal vant kl. R i Kongsberg med 248p, ellers ble det to 4. plasser. Simen Sanne og Mathias Skobba deltok i kl. ER. Simen var jevn med to 7. plasser og 8. plass. Best skyting var det i Kongsberg med 247p. Mathias gjorde det best i Rollag og Veggli med 337p og 12. plass. Hans Robert Gaarder debuterte i kl. J. Beste resultat kom i Rollag og Veggli med 326p. Christer Malm var med i V55. Han gjorde det best i Flesberg med 346p og 2. plass. Vi hadde med tre skyttere i kl. 3-5. Nils Thomas Valand gjorde det best i Rollag og Veggli og Flesberg med 345p og 7. plass i begge stevnene. Bjarne Muri ble best i Kongsberg med 244p og 9. plass. Jorunn O. Vallestad skjøt  to stevner og gjorde det best i Rollag og Veggli med 337p.

Resultater:   Rollag og Veggli    Flesberg   Kongsberg

Arne Grøtting har vært i Opland. I Vestre Totens Raufosstevne ble det 14. plass i V55 med 338p.

Resultater:  Vestre Toten

%d bloggere liker dette: