Interne 15m stevner 2019

KM 15m 2019

Nils Thomas Valand ble klubbmester. Bjarne Muri og Kim Andre Korsmo kom på de neste plassene.

Klubbmesterskapet samlet 36 deltagere. Det var ganske likt fjorårets oppslutning på 37 skyttere.

Resultater          Live-visning   

Feltet i kl. 3-5 besto av 14 skyttere og det ble jevnt om pallplassene. Nils Thomas Valand tok riktignok en ganske klar seier med 347p, men tre skyttere skjøt 345p. Bjarne Muri ble best rangert med 16 innertiere og ble da nr. 2. Kim Andre Korsmo skjøt 13 innertiere og tok den siste medaljen. Eirik Ahdell hadde syv innertiere og ble nr. 4, men han fikk klassemedaljen som best i kl. 3. Kim Andre ble best i kl. 4, det deles ikke ut klassemedalje i tillegg til mesterskapsmedalje.

I V55 ble det hovedsakelig et oppgjør mellom Anne Grimstad og Arne Grøtting. Det kom Anne best ut av med 342p mot 341p. John Anders Ingebo har vunnet en del i kl. 1, men han fikk nå sterk motstand i Morten Grøvnes, som vant med 244p mot 240p.

Øivind Mørk vant V73 duellen med Nils Hovde. Resultatene var noe under normalen med 334p og 331p.

Det deltok 14 ungdomsskyttere. Det var ingen i kl. R, da var det bra at vi hadde fire debutanter i NU. De var Thoa Hofslund, Wilhelm Ingebo, Runa Kristiansen og Torjus Lindeland. Alle viste fine takter.

Det var fire i kl. ER. Simen Sanne var favoritt og vant med 341p. Jonas Ingebo kom nærmest med 339p. Mathias Skobba skjøt 333p og The Olivia Grøvnes 323p.

I kl. J var det tre skyttere. Odin Skagmo var favoritt, men han måtte se seg slått av Ingvald Orthe, som skjøt 339p mot Odins 336p. Sebastian Sveum Hopmoen skjøt 325p. 

Tre skyttere stilte i kl. EJ og det ble den jevneste klassen. Det skilte kun 1p mellom de tre skytterne. Stian Stafsberg Klyve og Jonas Hofslund fulgte hverandre tett hele veien. Differansen var aldri mer enn 1p og tilslutt endte begge på 332p. Stian ble best rangert. Inga Kvam var noe på etterskudd etter 25-skudd, men med kveldens beste omgang, 100p og 7 innertiere, tok hun nesten igjen de andre og endte på 331p.

Underveis i hele mesterskap så sørget “mamma” Mortensen Torbal og “mamma” Sanne for rikelig påfyll av kaffe, saft og vafler, som alle fritt kunne forsyne seg fra.

%d