Østrestevnet 2019

Tre skyttere skjøt 346p. Åse Marit Myrvang (Steinsgård) ble best rangert og vant. Tobias Lillekvelland (Nordstrand) ble nr. 2 og Daniel Sørli (Høland/Bjørkelangen) bl enr. 3.

Stevnet samlet 205 deltagere og det var nesten det samme som antall påmeldte. Det sier vi oss greit fornøyd med og takker alle deltagerne for oppmøtet. Det var mye god skyting, selv om vi har sett bedre resultater på 200m.

Resultater Live-visning

Ellers på 200m så tok Østre dobbeltseier i V55. Både Arne Grøtting og Stein Heggen skjøt 347p. Arne vant på rangering. I kl. vant Tore Finstad (Frogn og Drøbak) med 337p. Seieren ble knapp, for både Amund Myrheim (Jordet og Tenaasen) og Hege Ingrid Sydnes (Blaker) skjøt 336p. Simon Johannsen Nyhren (Spydeberg) tok en 2p seier i kl. 1 med 245p. Atle Brendryen (Skjeberg) kom nærmest. Jegerklassen ble vunnet av Knut V. Johansen (Fet) som skjøt feilfrie 250p.

På 100 hadde vi tre medaljer i R, ER og J. I kl. R ble vinneren Mikael Martinsen (Urskog) som skjøt 344p. Jens Olsrud Østli (Tangen) ble nr. 2 med 343p. Tobias Brinck van Santen (Rælingen) ble nr. 3 med 342p. Ellers var det tre skyttere med 341p.

I kl. ER var det fem skyttere med 350p. Kine S. Andersen (Degernes) vant med hele 28 innertiere. Erik Strøm (Blaker) ble nr. 2 med 26 innertiere. Guro S. Karlsen tok siste medalje med 23 innertiere. De to som havnet utenfor pallen var Aleksander Myrheim (Jordet og Tenaasen) og Eskil Grøterud (Sigdal). De to hadde hhv. 21 og 16 innertiere.

I kl. J skjøt Tor Christian Mathisen (Bamble) seg til delt seier i kl. J. Den seieren ble delt med Jenny R. Lund (Blaker). Begge skjøt 350p med 20 innertiere. Den tredje medaljen gikk til Tuva P. Smedsrudhagen (Raumnes), som skjøt 348p.

Sander Harildstad (Lismarken) tok en klar seier i EJ med 345p. Tre av hjemmelagets skyttere kom på de neste plassene.

I V73 var det fire skyttere med 350p. Vinner og best rangert ble Odd Kolsrud med hele 31 innertiere. De tre andre var Kåre Strøm (Blaker) og Tore Harts (Elverum) som begge hadde 27 innertiere og Erik Jødahl (Blaker) med 22 innertiere.

Johan Lund (Båstad) vant V65 med 348p. To skyttere hadde 347p.

%d bloggere liker dette: