Trekning Ø-cup 2. runde

A-laget fikk et lokaloppgjør med Nordstrand A. B-laget møter Nittedal på hjemmebane.

Trekningen av 2. runde og 1. runde i B-cup er unnagjort. Fristen for gjennomføring av rundene er 19. august.

Vårt A-lag må til Løvenskioldbanen for et nabooppgjør med Nordstrand A. Nordstrand A skjøt ikke altfor bra i 1. runde med 2690p, mens vårt lag hadde det beste runderesultatet med 2740p. Vårt lag må ta favorittstempelet, men vi vet at Nordstrand har mye mer å gå på. Med et prestisjefylt oppgjør i tillegg, kan vi vente en tøff match. Hele trekningen kan sees nedenfor.

Vårt B-lag tapte i 1. runde og gikk over til B-cup. Der blir Nittedal motstander og matchen går på Østre. Nittedal skjøt 2668p i forrige runde, mens B-laget hadde 2654p. Vi gir dermed Nittedal favorittstempelet, men vårt lag har potensialet til å prestere bedre enn i forrige runde. Også her forventer vi en tøff og jevn match. Hele trekningen kan sees nedenfor.

%d bloggere liker dette: