Trøgstadfelten

Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. R etter ny pers. Eirik Kristiansen hadde beste 30-skudd på grovfelten og ble nr. 6 totalt.

Som vanlig åpnet feltsesongen med Trøgstadstevnet. Dette er det største åpne feltstevnet på vinteren og i år deltok 286 skyttere. Arrangørene hadde laget et godt opplegg med en hovedrunde med moderat vanskelighetsgrad og en tøff finale. Men lavt skydekke, snø, vind og etterhvert regn gjorde at det ble krevende.

Vi stilte med syv på grovfelten og en på finfelten. Det var vår finfeltskytter Simen Havik Samdal som gjorde det best. Han satte ny pers med 28/13 og tok en flott 3. plass i kl. R. En plassering han forsvarte fra i fjor.

Grovfeltresultatene ble preget av været og det var ingen som skjøt 30 treff innledningsvis. Eirik Kristiansen hadde beste 30-skudd med 29/14. Henrik Oppen og Sverre Brovoll skjøt begge 28 treff og ble nr. 7 og 8 på 30-skudden i kl. 5. I finalen ble det syv treff på Eirik som endte på en flott 6. plass i kl. 3-5. Henrik skjøt også syv treff og ble nr. 10, mens det ble fem treff og 15. plass på Sverre. I V55 ble Stein Heggen nr. 2 med 26/11 + 8/3. Våre tre andre deltagere Arne Ånneland, Tore Johansen og Lars Bugge hadde en heller dårlig dag og skjøt hhv. 19, 16 og 16 treff.

Resultater

%d bloggere liker dette: