Østlandscup ungdom 1. runde

Det ble seier mot Spydeberg

Arrangøren Moss og Våler har åpnet for at rundene kan gjennomføres som korrespondanseskyting. Vårt lag dro likevel til motstander Spydeberg for første runde. Mye av intensjonen med cupen er å møte andre lag på en annen måte, enn ellers. Når det kan gjennomføres på en trygg måte, valgte vårt lag å ta turen.

Vi har fått følgende melding fra runden:
“Da er runden ferdig skutt og vi er er videre i A cup. Vi takker en sporty motstander som fikk to frafall i siste liten. De klarte å få to nybegynner ungdom  til å stille opp for laget, slik at runden kunne gjennomføres. Vi ønsker de lykke videre i B cupen.

Oslo Østre: 1380 (67*) – Spydeberg: 1336 (35*)

Amalie Mortensen Torbal (ER)248-348
Simen Havik Samdal (R)248-347
Hans Robert Gaarder (J)246-346
Jonas Ingebo (J)242-339
Torjus Lindeland (R)238-334
%d bloggere liker dette: