Hjemme-LS Oslo

Hjemme-LS ble arrangert med 57 deltagere.

Det var godt oppmøte med 57 skyttere. Riktignok endel færre en fjorårets drøye 80, men sett i lys av det spesielle siste året så var det bra.

ResultaterLive-visningResultater-MittDFS

Det var gjesteskytter Ingrid Marie Håkensåsen (Lillehammer) som ble best i kl. 3-5. Hun skjøt 346p og slo Østres Sondre Ravnanger med en innertier. I V55 slo 2xLillekvelland (Nordstrand) en lang rekke med Østre-skyttere. Helge ble best med 345p, mens Sidsel skjøt 344p. Nordstrand tok også seieren i kl. 2 med Lars Grettes 341p. I kl. 1 ble Rolf Tamber (Østre) best med 245p. Jens Berentzen (Østre Bærum) skjøt 245p i kikkertklassen.

På 100m tok Nordstrand de fire første plassene i kl. R. Markus A. Rosenberger var best med 344p. I kl. ER skjøt Lars J. K. Olsen (Skarpskytten) solide 349p og var klart foran en rekke med Østre-skyttere. Skarpskytten fikk også den beste i kl. J med Mathea Barlunds 344p.

I de eldste veteranklassene fikk Skarpskytten beste skytter både i V65 og V73. Knut Helgesen skjøt 348p i V65. Jostein Løne skjøt 345p i V73 og ble best med en innertiers margin på Nils Hovde (Østre).

%d bloggere liker dette: