Viken II 15m 2021

Amalie Mortensen Torbal ble Viken II mester i kl. J. Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. ER. Sondre Ravnanger tok medalje i kl. 3-5. Tore Johansen ble “best over 55 år”.

Høland/Bjørkelangen (H/B) var arrangør av årets Viken II mesterskap, noe de har gjort siden 2016. Kretsen og lagene i Viken II må rette en stor takk til H/B for innsatsen. Mesterskapet samlet 331 skyttere og vi hadde med 21 skyttere. Begge tall er lavere enn ved forrige mesterskap som var i 2019. På grunn av økende smittetall ble mesterskapet skutt med fortløpende omgang og i samlagsskytingen ble de beste fire grunnlagene plukket ut for kåringen av vinnerne.

Våre som lyktes meget godt under Viken II’s banemesterskap i sommer lyktes også meget godt nå. Amalie Mortensen Torbal vant som kjent ER i banemesterskapet, nå imponerte hun med å vinne kl. J etter snaue to måneder i den nye klassen. Hun vant med å skyte 248-348. Simen Havik Samdal tok ungdomsmedalje i kl. ER i banemesterskapet med 4. plass. Nå skjøt han 249-346p som holdt til 3. plass i kl. ER og ny ungdomsmedalje fra et Viken II mesterskap. Vi hadde med tre ungdomsskyttere til. Torjus Lindeland ble nr. 17 i kl. ER. Simen Sanne ble nr. 27 i kl. EJ. Så tror vi at Jonas Ingebo skjøt i feil klasse. Han står som nr. 14 i kl. J, men er like gammel som Simen Sanne og da skulle han skutt i kl. EJ. Nå har dette heldigvis liten betydning for resultatene.

Tore Johansen vant Normapokalen i Viken II banemesterskapet og han gjentok prestasjonen med å bli best over 55 år. Det gjorde han med å skyte ny pers på 243-343p. Det holdt til 17. plass i kl. 3-5. Vår beste ble Sondre Ravnanger som skjøt 247-347p. Det var et meget høyt nivå i kl. 3-5, med litt få innertiere ble det 8. plass, med samme poengsum som nr. 3. I følge medaljereglene skal alle med samme poengsum som siste medalje ha medalje. Da blir det medalje på Sondre, som også tok medalje i Viken II banemesterskapet. Nils Kåre Midtflå ble nr. 11 med 245-345p. Jenny Aardalen ble nr. 16 med 243-343p og hun ble også femte beste dame. Bjarne Muri og Helge Norberg skjøt begge 342p og ble hhv. nr. 22 og 24. Stian Stafsberg Klyve ble nr. 40 med 241-340p, som også ga 4. plass i best 20 år eller yngre.

Vi hadde med fem skyttere i V55. De lyktes ikke helt. Christer Malm ble best med 243-340 og 16. plass. Arne Grøtting skjøt også 340p og ble nr. 19. I kl. 2 ble det 17. plass på Geir Andresen med 238-336p.

I samlagsskytingen plasserte Oslos lag seg på enten 3. eller 4. plass.

Resultater: MittDFSH/B hjemmeside

%d bloggere liker dette: