15m stevner uke 48

Simen Havik Samdal ble nr. 3 i ER Østrestevnet og i Asker. Amalie Mortensen Torbal ble nr. 5 i knefinalen i Norma Open og beste junior.

Uken har vært preget av Norma Open og vårt eget Østrestevne 15m. I tillegg har vi hatt noen deltagere på tre andre stevner,

29 av våre skjøt vårt eget stevne. Bjarne Muri ble vår beste i kl. 3-5 med 346p og 12. plass. Sondre Ravnanger og Helge Norberg skjøt 345p. Vi fikk en medalje da Simen Havik Samdal som perset i kl. ER med 348p og tok en delt 3. plass. Ida-Sofie Jorsett-Ranheim skjøt seg til en flott 3. plass i kl. 1. Amalie Mortensen Torbal ble nr. 5 i kl. J og Geir Andresen nr. 7 i kl. 2, for å nevne de som ble blant de ti beste i sine klasser.

På Norma Open i Alfhallen hadde vi 18 deltagere. Stevnet ble arrangert 50m. De hadde avsluttende finaler, med et oppsett hvor de slår sammen klasser
og arrangerer en finale i hver stilling. Amalie Mortensen Torbal skjøt 248p og kvalifiserte seg til knefinalen som nest beste i kl. J. Finalen ble dominert av V55-skyttere, men Amalie skjøt seg til en flott 5. plass og ble best av juniorene. Ellers skjøt Simen Havik Samdal meget gode 249 i kl. ER og ble nr. 6. Julie Ulrikke
Nymo Øynebråten ble nr. 4 i kl. 3 med 238p.

3-4 av våre skjøt stevnene til Asker, Moss & Våler og Skiptvet. Simen Havik Samdals 247p og 3. plass i kl. ER i Asker var det beste resultatet.

Resultater: ØstrestevnetNorma OpenNorma Open finaleAskerMoss og VålerSkiptvet

%d bloggere liker dette: