Østlandsmesterskap – finfelt

Amalie Mortensen Torbal vant kl. J. Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. ER.

Resultater

ØM i finfelt ble arrangert av Tingelstag på Lygna. Hvert samlag kan stille med inntil tre skyttere i hver klasse. Oslo tropp besto av Østre skytterne Amalie Mortensen Torbal (J), Simen Havik Samdal (ER), Torjus Lindeland (ER) og Kristine Havik Samdal (R), samt Skarpskyttens Henriette Isene (J) og Simen Isene (ER).

Det ble en suksessfull tur for våre. Amalie imponerte med å være en av tre som skjøt fullt i kl. J. Med hele 32 inntreff tok Amalie seieren på rangering. I kl. ER var det fem som skjøt fullt. På nytt må vi bruke ordet imponerende når både Simen og Torjus var blant de fem. Simen ble rangert til 3. plass med 35 innertreff, mens Torjus ble nr. 4 med 32 innertreff. I kl. R klarte Kristine seg godt med 38 treff og 9. plass. Det er virkelig moro å se slike resultater fra gjengen som har vært ivrige feltskyttere i vinter.

Oslo har de siste årene slitt med å stille lag i samlagsskytingen og da er det gledelig at Oslo skjøt seg til 3. plass og alle våre var tellende på laget.

R9. Kristine Havik Samdal  38/15
ER3. Simen Havik Samdal  42/35Bronse
4. Torjus Lindeland 42/32
17. Simen Isene (Skarpskytten)39/24
J1. Amalie Mortensen Torbal 42/32Gylt
J9. Henriette Isene (Skarpskytten)38/24

Samlagsskyting.
3. Oslo 203/138
Simen Havik Samdal, Torjus Lindeland, Amalie Mortensen Torbal, Simen Isene og Kristine Havik Samdal.

%d bloggere liker dette: