Åpne 15m stevner 2022

15m uke 48 og 49

Amalie Mortensen Torbal tok tre medaljer i kl. 3 i den store skytehelgen i Osloområdet.

Noe forsinket kommer en oppsummering av stevnene vi har hatt deltagere på før jul. Det vil si i uke 48 og 49.

Uke 48

Dette var uken med den store stevnehelgen i Osloområdet. Vårt eget Østrestevnet er omtalt i egen artikkel. Våre beste resultater var Amalie Mortensen Torbals 2. plass i kl. J. Geir Andresen ble nr. 5 i kl. 2. Vår beste i kl. 3-5 ble Helge Norberg på 16. plass.

Oslo Open ble arrangert av Nordstrand i Ekeberghallen. Stevnet samlet 661 skyttere og vi hadde med 21. Det var avsluttende finaler. Amalie Mortensen Torbal skjøt seg til finalen i kl. J. Desimalene ble regnet med og Amalie ble nr. 3 med 352,1p. Beste plasseringer ellers var 8. plass til Ella Louise Spillhaug Andresen og 10. plass til Kristine Havik Samdal kl. R og 9. plass til Stian Stafsberg Klyve i kl. 4.

Norma Open går på 50m i Alfhallen og hadde 659 skyttere. 15 var våre. Som i fjor skjøt Amalie Mortensen Torbal seg til kne-finalen for klasser som har ligg og kne. De tok ikke med seg resultatene fra 25-skudden. Det ble 103,0p i finalen og en flott 3. plass. Andre flotte plasseringer var Kristine Havik Samdals 4. plass i kl. R. Vi fikk to 10. plasser til Henrik Oppen i kl. 4 og Geir Andresen i kl. 2.

Ellers hadde vi 1-2 deltagere i stevnene til Asker, Skiptvet og Moss & Våler. Beste plassering ble Arne Grøttings 12. plass i V55 i Skiptvet

Resultater: Oslo ØstreOslo OpenNorma Open AskerSkiptvetMoss og Våler

Uke 49

Amalie var innom Alvdal. Det ble 2. plass i kl. J med248-346p. Hun var to innertiere fra seieren. Vi er usikker på om det ble delt ut medalje. Pappa Joakim prøvde seg også. Det ble 218-313p i kl. 4.

Resultater: Alvdal

%d