Åpne feltstevner 2023

Rådefelten og Kråkstad/Ski

Kristine Havik Samdal vant kl. R både i Råde og Kråkstad & Ski

I helgen var det finfeltstevne hos Kråkstad og Ski på lørdag og Rådefelten på søndag.

Kristine Havik Samdal og Torjus Lindeland var våre to deltagere hos Kråkstad og Ski. Kristine slo til med seier i kl. ” med 29/12. Torjus ble nr. 4 i kl. J med 23/20.

Kristine og Torjus var også våre to på finfelten hos Råde. Det var et større stevne, som også hadde 12-skudds mesterskap. Kristibe skjøt glimrende og traff med alle skuddene. Det ble en klar seier i kl. R med 42/27. Torjus var god med på 30-skudden, men var uheldig på ett av finaleholdene og han endte på 33. treff og 7. plass i kl. J.

Vi hadde med åtte skyttere på grovfelten, som kun hadde 30-skudd. Råde har vanligvis finale på baneområdet, men den måtte avlyses på grunn av flom på området. Våre skjøt jevnt godt, men det ble par tap for mye til å kjempe om det beste plasseringene. Henrik Oppen ble vår beste med 29/13 og 19. plass. Så hadde vi fem skyttere på 28 treff. Sverre Brovoll ble best rangert av alle med 28 treff og han ble nr. 21. Videre ble Eirik Kristiansen nr. 23, Stein Heggen nr. 24, Tore Johansen nr. 34 og Arne Ånneland nr. 35. Av disse var det Arne som var mest fornøyd. Stein ble forøvrig nr. 5 i V55 og Arne nr. 8. Geir Andresen skjøt 27 treff og ble nr. 42 totalt og nr. 3 i kl. 2. Helge Norberg hadde en dag med trøbbel og endte på 88. plass.

Resultater: Kråkstad og SkiRåde

%d