Blakerfelten og finfelt i Frogn og Drøbak.

Kristine Havik Samdal vant kl. R både i Frogn og Drøbak og ble nr. 2 i Blaker. Ellers i Blaker ble Tobias Rooth Olbergsveen nr. 3 i kl. R, Simen Havik Samdal nr. 2 i kl. J og Geir Andresen vant kl. 2.

Ny hel og nye feltstevner. På lørdag arrangerte Frogn og Drøbak finfelt på 100m. Kristine Havik Samdal var vår eneste deltager. Hun skjøt glimrende og vant kl. R med 41 treff. Vi legger spesielt merke til at hun hadde hele 35 innertreff.

På søndag ble en av “januarklassikerne” skutt – Blakerfelten. Vi hadde med tre på finfelten og syv på grovfelten. Kristine var en av finfeltskytterne og hun begynner å bli en dreven feltskytter. Med cal. 22 ventet hun ut de verste vindkastene og tok en flott 2. plass i kl. R med 28/14. Hun var kun to innertreff fra seieren. Tobias Rooth Olbergsveen skjøt sitt første feltstevne og tok en flott 3. plass i kl. R med 24/9. Simen Havik Samdal skjøt sitt første feltstevne i kl. J og det ble flott 2. plass med 29/18. Meget moro at alle tre kom på pallen.

Blaker regnes som det mest utfordrende av de åpne feltstevnene. Stevnet har 30 skudd + 12 skudds finale. Alle hold bortsett fra de to første var ukjente. Det er ingen som kan huske at det har vært vindstille. Sverre Brovoll og Tore Johansen var i meget gode posisjoner før finalen. Begge hadde 30 treff, men selv om de traff godt på avstandene i finalen ble det endel tap. Sverre endte på 39/24 og 4. plass. Tore ble nr. 9 med 38/18. Det tar nok noe tid før irritasjonen over finaleinnsatsen slipper helt. Vår mest fornøyde skytter var utvilsomt Arne Ånneland. Han slo til med 12 treff i finalen og med 26 innledende treff ble det 38/11 og en flott 12. plass. Han ble også nr. 3 i V55. Geir Lam Andresen skjøt 27 + 10 treff og ble nr. 14. Han vant også kl. 2 med klar margin. Stein Heggen skjøt 26 + 9 treff og ble nr. 29 og nr. 6 i V55. Henrik Oppen slet med kneskytingen på 30-skudden og fikk 22 treff. Han fikk revansjert seg i finalen med 12 treff og ble nr. 31. Det var kun fem skyttere som klarte 12 i finalen. Helge Norberg hadde fullt etter fire hold, men så gikk det galt med ulike årsaker og han endte på 76. plass med 25 treff.

Resultater: Blaker MittDFSBlaker hjemmesideFrogn og Drøbak

%d bloggere liker dette: