Innbydelse Viken II 8-11. jun – UTSATT

Viken II er avlyst/ utsatt grunnet stor skogbrannfare. Ny dato for gjennomføring er meldt satt til 10-13 august. Det vil komme ny innbydelse.

Vi har ikke fått med oss om innbydelsen er sendt ut per e-post, men den er i hvertfall å finne på Nannestads hjemmesider

INNBYDELSE VIKEN II BANE  2023

Nannestad Skytterlag innbyr til Landsdelskretsstevne Viken II bane torsdag 8 juni til søndag 11 juni. Skytingen foregår på Nannestad Skytterlags skytebane.

Fremmøte:

Nannestad skytebane ligger langs Åsveien i Nannestad kommune, adresse Rustadveien 64

GPS koordinatene til banen er: N 60°12.304’E10°56.454

Påmelding/Innskudd:

Påmelding vil foregå på mittdfs.no

Påmeldingen er åpen fra 08.05 til 05.06

Innskuddet er kr 200,- for senior og veteran og kr 150,- for rekrutteringsklassene

Skytetidene vil være de som ligger i påmeldingen på DFS portalen. Det er tillatt å skyte på ledig plass. Det er tillatt å flytte til en tidligere skytetid enn den som er oppsatt dersom det finnes ledig plass.

På stevnedagen må skytterne være registrert i påmeldingen før opprop som er 30 minutter før oppsatt skytetid.

Program

Vi skyter innledende 25-skudd for alle klasser på torsdag 8, fredag 9 og lørdag 10 juni Samlagsskyting alle klasser foregår lørdag 10 juni. Alle individuelle finaler avvikles søndag 11 juni. Se vedlagte tentative program for finaledagen, her kan det komme endringer.

NB! Tidsangivelse for samlagsskyting og finaler er: 
Samlagsskyting lørdag 10 juni oppstart 15.00
Finaler søndag 11 juni, oppstart kl. 10:00, deretter skytes det fortløpende.
Finaletider er Ca. tider og kan fravikes. Møt opp i god tid (senest 30 min før). Følg med på våre hjemmesider!

Tentativ tidsplan

Premiering

Landsdelskretsens standardpremier til 1/3 på 25-skudden i ungdomsklassene. 1/3 Pengepremie på 10 og 15 skudd til senior klasser.

GAVEPREMIER: 

Det vil i tillegg bli utdelt gavepremier som vi får inn fra lagene/Samlagene. Gavepremier fordeles på 15- og 10-skudden i de ulike klasser. Samlagene/skytterlagene oppfordres til å støtte opp med gavepremier. Ved pengebidrag for kjøp av gavepremier, vennligst benytt – 053.03.153.251 merket «gavepremie Viken II» innen 5 juni.

Samlagsskyting Lørdag 10 juni

De tre siste lag lørdag 10 juni er reservert for uttatte skyttere til Samlagsskyting (gjelder ikke skyttere i Akershus) for å skyte sine innledende 25 skudd.

Selve lagskytingen vil foregå fortløpende etter siste innledende lag er ferdig.

Samlagene er selv ansvarlig for påmelding av skyttere til samlagsskyting, påmelding sendes til nannestad@skytterlag.no senest innen 2 juni.

Samlagene for tilsendt skyttertid til den enkelte skytter, samlagene er ansvarlig for å informere skytteren.

Senior 300 m: Samlagene kan stille med to lag á 4 skyttere, begge lag teller på lik linje. Ungdom 100 m: Samlagene kan stille med to lag á 4 skyttere, begge lag teller på lik linje. Hvert lag skal bestå av to skytterne i klasse R eller ER og to juniorer. Juniorene skyter sist.

Veteran 100 m: Samlagene kan stille med to lag á 4 skyttere, hvorav to skal være fra V65/V73 og to fra V55. V55 skyter sist.

Servering

Det vil være kiosksalg og salg av mat alle dager under stevnet.

Kontakt

Nina Granlund – Stevneleder                                                tlf. 916 24 113
Ingar Bentstuen – Akershus Skyttersamlag                          tlf. 410 04 909

Det vil være live visning og løpende oppdatering av resultater. Alle resultater, premielister osv. vil bli lagt ut på hjemmesiden til Nannestad Skytterlag: https://dfsgrasrot.no/nannestad-skytterlag

Velkommen!
Med skytterhilsen
Nannestad skytterlag

%d bloggere liker dette: