Trekning Østlandscup

Vi har to lag i cupen for ungdom og et lag i seniorcupen.

Vårt seniorlag vant 1. runde og ble klar for semifinale. Trekningen ga hjemmekamp mot fjorårsvinner Løiten. Meget tøff motstand med andre ord. Nedenfor sees hele trekningen og resultatene fra første runde. Runden må gjennomføres innen 23. september og finalen går 24. september.

Resultater 1. runde

Når det gjelder våre to ungdomslag er 1. laget i 2. runde og de har hjemmekamp mot Jondalen B. Jondalen her en imponerende ungdomsgruppe og de har tre lag i cupen. Deres B-lag hadde bedre resultat i 1. runde enn vårt 1. lag.

Vårt 2. lag tapte 1. runde og er over i B-cupens 1. runde. De fikk en trippelmatch hos Røyken/Hurum. Det tredje laget er Løiten. Målt mot resultatene fra 1. runde kan det bli en tett kamp mellom vårt lag og Løiten, med Røyken/Hurum som outsider. Det er kun vinneren som går videre.

Hele trekningen og resultater sees her: Østlandcup resultater

%d bloggere liker dette: