Åpne 15m stevner 2023

Østrestevnet 15m

Ole Kristian Bryhn (Røyken og Hurum) vant foran fire skyttere på delt andre plass. De fire er: Svend Karlsen (Askim), Sigve Vikesland (Aurland), Daniel Sørli (Sunndal) og Caroline Finnestad Lund (Søgne)

Resultater og live-visning finnes på disse linkene:

Resultaterlive-visning

Påmelding: MittDFS.

Stevnet samlet 562 skyttere. Det er 26 skyttere flere enn i fjor.

Stevnet ble vunnet av Ole Kristian Bryhn (Røyken og Hurum). I første lag på søndag skjøt ble han den femte skytteren med 349p, men i motsetning til de andre fire la han seg ikke inn på 19 innertiere. Han skjøt 23 innertiere og vant. De fire som delte ledelsen måtte dele 2. plassen i steden. De fire er: Svend Karlsen (Askim), Sigve Vikesland (Aurland), Daniel Sørli (Sunndal) og Caroline Finnestad Lund (Søgne). PS: det hadde egentlig vært moro om vi fikke en firedelt seier.

De andre klassene endte slik:
Kl. 2: Oddbjørn Schau (Raumnes) vent med 345p. Helge Voss (Stavanger) og Nils-Henrik Jamne (Sigdal) fukgte på de neste plassene. Begge skjøt 344p med hhv. 13 og 12 innertiere.
Kl. 1: Tre skyttere endte på 248p. Carina Berg Emilsen (Tangen) og Kevin Eikrehagen (Hallingskarvet) delte seieren med 11 innertiere. Kjetil Matre (Ølen) hadde 10 innertiere.
V55: Håvard Forsdal (Rise og Løddesøl) vant som den eneste med 350p. Henry Øye (Hardanger) og Stein Rui (Sem) fulgte nærmest med 349p. De hadde hhv. 22 og 15 innertiere.
Kl. R: Alan Jin Rolfsrud (Sigdal) vantmed 346p. Olai Håland (Mandal) og Knut Martin Bach Ørmen (Råde) hadde begge 344p. Olai tok sølv og Knut Martin bronse.
Kl. ER: Celina B. Fuglerud (Blaker) ble den eneste med 350p. Tre skyttere hadde 349p. Mathea Berge Holen (Ringebu og Fåvang) ble nr. 2 med 19 innertiere. Sverre Hårstad (Rennebu) og Magnus Strøm (Aas) delte 3. plassen med 16 innertiere.
Kl. J: Ingrid Husum (Leikanger) vant med 349p. Trygve Kolstad Andreassen (Eidskog) ble nr. 2 med 348p. Fredrik Soot-Tessem (Urskog) tok bronse medaljen med 346p og 19 innertiere. Vår egen Torjus Lindeland og Nikolai H Snesrud (Nannestad) skjøt også 346p.
Kl. EJ: Emma Helene Heiaas (Kråkstad og Ski) vant med 345p.Nikolai Rinde (Farsund) kom nærmest med 344p.
V65: Fire skyttere skjøt 350p. Bjørn Myrset (Elverum) vant med 24 innertiere. May Britt Nordli (Ringerike) hadde 23 innertiere, Kjell Ness (Leikanger) 20 innertiere og Kay Pettersen (Frogn og Drøbak) 18 innertiere.
V73: To skyttere skjøt 350p. Knut Bingen (Trøgstad) vant med 24 innertiere. Kåre Strøm (Blaker) hadde 19 innertiere.
KIK: En skytter skjøt. Gunnar Ekrem (Ådal) fikk 243p.
Åpen: To skyttere skjøt. Mona Isene (Rennebu) ble best med 345p.

Status etter lørdag

Med store deler av stevnet unnagjort har vi fått et nytt tilskudd i teten. Det spesielle med tredelt ledelse har blitt ytterligere spesielt med at fjorårsvinner Caroline Finnestad Lund (Søgne) også har skutt 349p med 19 innertiere. Vi har dermed en firedelt ledelse med Caroline og Svend Karlsen (Askim), Sigve Vikesland (Aurland) og Daniel Sørli (Sunndal). Så blir det meget spennende å se om noen kan slå det. Vi kan ikke huske at en firedelt seier har skjedd på våre stevner.

Kl. 2: Oddbjørn Schau (Raumnes) leder fortsatt med 345p. Helge Voss (Stavanger) og Nils-Henrik Jamne (Sigdal) har begge skutt 344p med hhv. 13 og 12 innertiere.
Kl. 1: Ingen endring i tet. To skyttere har skutt 248p. Carina Berg Emilsen (Tangen) leder med en innertier på Kjetil Matre (Ølen)
V55: Ingen endring i tet. Forsatt en skytter med 350p. Det er Håvard Forsdal (Rise og Løddesøl). Stein Rui (Sem) følger nærmest med 349p.
Kl. R: Alan Jin Rolfsrud (Sigdal) har tatt ledelsen med 346p. Olai Håland (Mandal) har kommet inn på 2. plass med 344p. Yme Sirius Didriksen (Gildeskål) holder den siste medaljeplassen på rangering med 342p. Gullik Flaget Dalegaarden (Flesberg) har også 342p.
Kl. ER: Celina B. Fuglerud (Blaker) leder fortsatt som den eneste med 350p. Fire skyttere har 348p. Silje Malene Fredriksen (Degernes) er best rangert med 18 innertiere. Liam Embergsrud (Flesberg) har 17, Leon Vartdal (Stjørdal) har 16 og Vegard Yttri Horge (Tønjum) har 9.
Kl. J: Ingrid Husum (Leikanger) har tatt ledelsen med 349p. Trygve Kolstad Andreassen (Eidskog) nr. 2 med 348p, Vår egen Torjus Lindeland er nr. 3 med 346p. Nikolai H Snesrud (Nannestad) har også skutt 346p.
Kl. EJ: Ingen endring i tet. Emma Helene Heiaas (Kråkstad og Ski) leder med 345p. Hedda Lohne Tveit (Tørdal) er nærmest med 342p. Synnøve Berg (Blaker) har også skutt 342p.
V65: En skyttere til har skutt 350p. May Britt Nordli (Ringerike) leder fortsatt med 23 innertiere. Kjell Ness (Leikanger) har kommet inn på 2. plass med 20 innertiere. Kay Pettersen har 18 innertiere.
V73: Ingen endring i tet, to skyttere har skutt 350p. Knut Bingen (Trøgstad) fører an med 24 innertiere. Kåre Strøm (Blaker) har 19 innertiere.
KIK: En skytter har skutt. Gunnar Ekrem (Ådal) har 243p.

%d