Åpne feltstevner 2024

Felt uke 12

Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. J i Jordet & Tenaasen og i Kjemsjøstevnet til Bjørnen.

Palmehelgen inneholdt to feltstevner. En i Jordet & Tenaasen og det tradisjonsrike Kjemsjøstevnet til Bjørnen. Begge stevnene telte med i HV-cupen. Vi hadde med fire skyttere. En på grovfelten og tre på finfelten.

I Jordet og Tenaasen ble Simen Havik Samdal nr. 3 i kl. J med 29/23. Tobias Rooth Olbergsveen skjøt fullt i kl. ER. Med 12 innertreff ble han rangert til 7. plass. Kristine Havik Samdal fikk noe våpenkluss og fikk kun ut fire skudde på første hold. Det ble 28/22 og 8. plass i kl. ER. På grovfelten skjøt Tore Johansen 24 treff og ble nr. 27.

Kjemsjøstevnet hadde avsluttende finale. Etter stevneslutt ble HV-cupens kanonfinale skutt.

I de innledende skytingen opplevde vi det gledelige at alle våre fire skjøt fullt. Tobias skjøt da fullt på begge stevnene. I finfeltlagskytingen ble våre tre nr. 2. De var kun ett innertreff fra seieren. I finalen skjøt Simen 11/6 og ble nr. 3. Kristine fylte finalen med 12/6. Hun ble rangert til 5. plass i kl. ER. Tobias skjøt 9/5 og ble nr. 10. For Tore ble det ladekluss og han fikk kun ut syv skudd i finalen. Han traff med fem av dem og ble nr. 14.

HV-cupen

Simen og Kristine kvalifiserte seg for finfelt kanonfinalen. Der slås alle klassene sammen. Simen skjøt meget gode 12/9 og det ga 8. plass. Det ble 11/8 på Kristine og 8. plass. Det er premiering etter alle kvalifiserende stevner. Både Kristine og Tobias ble premiert i kl. ER. Kristine som nr. 4 og Tobias som nr. 8. Simen ble premiert som nr. 2 i kl. J. Det ble også premie på Geir Andresen for sin 2. plass i kl. 2.

Resultater: Jordet & TenaasenBjørnenHV-cupen