Banemesterskap og interne 2024

Baneåpning 2024

Baneåpningen ble gjennomført på tradisjonelt vis.

Resultaterlive-visning

32 skyttere møtte oppp til baneåpningen torsdag 18. april. Vel så viktig, var det flere som stilte på dugnaden dagen før. Vi har et flottt anlegg, en jevn og god dugnadsinnsats er viktig for holde på standarden.

Baneåpningen ble gjennomført på tradisjonell vis med flaggheis, åpningsord fra styrteleder Morten Musiol og ikke minst åpningsskudd. I år var det Kristine Havik Samdal som hadde fått denne æren. Med mange tilskuere plasserte hun skuddet så godt som i tieren. Skytingen var en klassevis 15-skudd, som telles som Åpningsfat 1. avd. 2. avd skytes på baneavslutningen. Etter skyting disket Tone Ytterhaug opp med en av hennes spesialiteter, sveler.

Det var 13 skyttere på 200m. Lennart Olsen ble best av de klasseførte med 147p. Helge Norberg og Stian Stafsberg Klyve skjøt 146p. 146p ble også beste resultat i kl. 2 og V55, skytterne var hhv. Geir Andresen og Arne Ånnelånd. Øyvind Kvåle ble best i kikkertklassene med 145p. Dette var klassene som var representert.

På 100m hadde vi deltagere i alle klassene med unntak av kl. EJ. I kl. R skjøt Tobias Asbjørnsen 144p og han var en innertiere foran Ellinor Lindeland. Kristine Havik Samdal skjøt 149 i kl. ER og var 1p bedre enn Tobias Rooth Olbergsveen. Iver Bjørgo ble beste junior med 148p. I V65 skjøt Stein Heggen kveldens eneste 150p resultat. Hans O Kveli skjøt 149p i V73. Vi hadde to i NU, de var Haakon Hagen-Småstu og Shafeh Ibrahim Taimoor. Henrik Asphaug Aag var best i NV med 143p.