Klubbmesterskap 15m 2009

Øivind Enggrav klubbmester i kl. 3-5 foran overraskelsene Helge Norberg og Tore Johansen. este poengsum kom i kl. 2 med Jon Holms 249.

Klubbmesterskapet ble arrangert 11. februar. God deltagelse med 46 skyttere, selv om rekruttklassene var noe tynt besatt.
Øivind Enggrav var i favorittsjiktet og vant med 245, ett poeng foran Helge Norberg, som hadde en av sine sjeldne opptredender på banen. Tydelig at han har mye skyting inne. Tore Johansen hadde også en ekstra god dag og tok bronsen med 243.

I V55 skyter Øivind Mørk gjerne ekstra godt når det er KM-15m, nå vant med 248, 2p foran Arne Grøtting. Jon Holm skjøt sitt første 15m stevne i kl. 2 og oppnådde like godt 249. God deltagelse i kl.1 og det ble en tett kamp mellom Manne Bjerke og Tone Ytterhaug Sæther. Manne endte såvidt først med 247 mot Tones 246. Kl. 4 ble vunnet av Gard Ove Sørvik med 241 og kl. 3 av Morten Musiol med 233.

I ungdomsklassene vant favoritten Guro Hollund kl. R med 247. Favorittseier også i ER til Christian Ytterhaug Sæther med 248, 2 poeng foran Magnus Bjerke. J klassen var regnet som ganske åpent, men Fredrick Bjerke tok en klar seier med 247. Audun Holm Torgersen ble nr. 2 etter rangering.

I de eldste klassene vant favoritten Oddbjørn Nyhagen i V73. Nils Hovde debuterte i V65 og var eneste deltager i klassen.

%d bloggere liker dette: