Klubbmesterskap 15m 2012

Magnus Bjerke ble klubbmester etter en tett batalje.

Resultater

Deltagelsen var ganske laber i forhold til de siste årene. Snaue 30 skyttere møtte opp. Årets KM ble stående litt “for seg selv” i år, det påvirket kanskje deltagelsen noe.
Det ble tett i teten i kl. 3-5. Magnus Bjerke og Kurt Eirik Bekkevold hadde en skikkelig duell side ved side. Kurt tok føringen og ledet med 2p før grunnlaget, men en haug 9,9 ga 96, mens Magnus la inn 99 og gikk i tet med 245. I laget etter kom Øivind Enggrav, som lenge lå an til å vinne, men noen 9,9 også på han på grunnlaget, førte han a poeng med Magnus. Etter rangering kunne Magnus utropes til klubbmester.
Det var jevnt over meget gode resultater i kl. 3-5, for å ikke si rekordhøye. Vi har hatt høyere enkeltresultater før, men nå hadde vi hele 9 stykker som skjøt 240 eller bedre. Det med forfall fra over halve laget som vant Ø-cup finalen.
Av de andre resultatene legger vi spesielt merke til “skytterpappa” Tom Monsrud som perset med 247 i kl. 1.
Vinnerene i de andre klassene ble:
V55: Arne Grøtting
V65: Nils Hovde
V73: Oddbjørn Nyhagen
ER: Anders Madsen
J: Christian Ytterhaug Sæther
Kl. 1: Tom Monsrud
Kl. 2: Bjørnar Y. Sæther
Kl. 3: Freddy Vollebekk

%d bloggere liker dette: