LS lørdag 31. juli

Gard Ove Sørvik (kl. 4) og Oddbjørn Nyhagen (V73) skjøt 30 treff på felten.

Det var i feltløypa de store resultatene kom i dag. På grovfelten var kl. 4 sving og her slo en gammel feltskytter til, vi får kalle han det selv om han er ganske ung. Gard Ove Sørvik har vært lite å se de siste par årene, men tidligere års feltskytting sitter tydeligvis godt i fortsatt, det ble nemlig fullt hus med 30 treff!

I finfeltløypa hadde en skikkelig veteran dagen, da Oddbjørn Nyhagen skjøt 30 treff.

Moro med slike toppresultater så tidlig i stevnet.
Våre to i R skjøt banen i dag. Anders Madsen startet hardt med 149, men fikk en skjev 10-skudd og endte på 244. Flott resultat det i LS debuten, med . 22 er en litt ekstra utsatt for vindforandringer. Hans Holm Torgersen skjlt 235.

Eller i felten skjøt Jens-Kristian Larsen 58 i minneskytingen, Eirik Ahdell kom på 11,05 i felthurtig og I Stangen skjøt Eirik og Jens-Kristian 17 treff.

%d bloggere liker dette: