LS torsdag 5. august

Jens-Kristian Larsen tok medalje og Eivind Rørhus-Øie tok stjerne. Arne Grøtting nr. 3 i V55.

Torsdag er den stor banefinaledagen. Jens-Kristian Larsen lå i Aftenpostenlaget og gjorde en utmerket prestasjon med å skyte 100. Det ga til slutt 3. plass i Aftenpostenkampen og 35. plass i mesterskapet og naturligvis medalje. Godt gjort i første forsøk. Eivind Rørhuus-Øie skjøt også 100 og tok nok en stjerne med 342. Medaljegrensen gikk på 341 så de fleste av våre andre finaleskyttere var i praksis sjanseløs.

I V55 skjøt Arne Grøtting finalen fra skive 2. Det ble dessverre to tap, men det holdt likevel til en pallplass og Arne kan notere føye nok en medalje til sin etterhvert lange rekke med LS medaljer i V55.

På 100m var Audun Holm Torgersen vår eneste finaleskytter. Med relativt få på 250 hadde han en mulighet til medalje med sitt utgangspunkt på 249. Det holdt lenge, men på siste skudd kom en skikkelig utdrager i ett 9,0 skudd, så det ble 348 og 34. plass. Audun kan likevel være godt fornøyd med LS innsatsen.

I lagskytingen fredag ettermiddag blir vårt lag slik: Lars Bugge starter, så skyter Eivind før Jens-Kristian avslutter.

%d bloggere liker dette: