LS 2010

LS tirsdag 3. august

Jens-Kristian Larsen endte som nr 3 i kl. 4. Anders Madsen med 30 treff i R. Oddbjørn Nyhagen (V73) skjøt 100 i finalen.

Tirsdag avsluttet kl. 4 baneskytingen og Jens-Kristians resultat på 243 fra mandag holdt til en flott 3. plass i kl. 4. På 100m skjøt de første juniorene, Audun Holm Torgersen ble best av våre med 249 etter en nier i første liggserie, etter tirsdagen holder det til en foreløpig 7. plass. Det børholde til finaleplass. Aslak Hollund skjøt 247.

V73 skjøt finale og OddBjørn Nyhagen skjøt en meget god finale med 100 og 6 innertiere, med det avanserte han til solid 12. plass og var den beste av de med 348.

Kl. R skjøt finfelten og der slo virkelig Anders Madsen til og ga oss enda ett toppresultat i feltskyting. Han persetlike godt med 30 treff. 19 innertreff ga 14. plass og det blir finale på lørdag. Vår andre deltager i klassen, Hans Holm Torgersen skjøt 13 treff.

I grovfeltløypa var det kl. 3 sin tur. Vår beste ble Runde Landrø med 24 treff. Johnny Wilhelmsen fikk opp en flott tid i felthurtigskytingen med 9,26 og er blant de aller beste i klassen.

Samlagsskytingen for kl. 3-5 ble også unnagjort i dag og Oslo var lenge med i kampen. Tobias Lillekvelland (Nordstrand) åpnet med 98, så skjøt Jens-Kristian Larsen 93 og Bjarne Muri 98. Det ga 3. plass før siste etappe. Da var Eivind Rørhuus-Øie så uheldig å skyte ett skudd i feilskive. Heldigvis kan man kanskje si så gikk ingen pallplass tapt på det, men høyst en 8. plass.

%d