LS 2010

LS resultater

LS er over, vi hadde med 62 deltagere og her er alle resultatene, en liten oppsummering og litt statistikk.

Vi kan si oss godt fornøyd med dette LS, selv om uttellingen ble litt dårligere enn vi hadde håpet på for 5. klassingene og det var litt stang ut for noen av våre ungdomsskyttere. Vi hadde faktisk finalister i alle klassene vi hadde deltagere i (vi manglet bare deltagere i V65) og både på banen og i feltskytingen tok vi vi begre i alle klassene. Medaljene var godt delt mellom bane og felt, og mellom de ulike klassene.

Høydepunktene blir gjerne de som tar medaljer. I kl. 3-5 var det Jens-Kristian Larsen (medalje) og Eivind Rørhuus-Øie (stjerne) på banen, Jens-Kristian ble også nr. 3 i skytingen om “Beste under 20 år”. På grovfelten ble det stjerne til Lars Bugge og Gard Ove Sørvik. Beste plassering var det Arne Grøtting som sto for, med sin 3. plass i V55 bane. Aslak Hollund var ut i omskyting om 3. plassen i J-felt og fikk 4. plass. Så var det spesielt morsomt at Oddbjørn Nyhagen fikk medalje i V73-felt. Dette var, såvidt vi kan se, hans første medalje fra et LS, velfortjent er det bare å si om det! Vi hadde også Kurt Eirik Bekkevold med i Stangfinalen hvor det ble 7. plass.

I samlagsskytingene var vi nære på og måtte trekke hele lasset alene, siden vi hadde 10 av i alt 12 samlagsskytterne. Da er det moro å tenke på at alle tre lagene var lenge med i tetkampen.

Hvis vi ser på de tørre tall så skjøt 62 av våre 66 påmeldte minst en øvelse. Vi tok i alt 97 begre/minnemedaljer, endel færre enn fjorårets 106 på 68 skyttere. Fordelt på antall deltagere blir dette vårt 4de beste LS på 2000-tallet. Vi fikk 28 finaleplasser og 7 medaljer/stjerner mot fjorårets 31 og 10. Når vi fordeler dette på antallet deltagere så er dette vårt 3dje beste LS på 2000-tallet.

Vi får komme tilbake med noe mer og noen bilder i Østre Postens høstnummer, som kommer ut i slutten av september.

%d