Østlandsmesterskap grovfelt 2012

Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 7

Opland skyttersamlag var arrangør av ØM og stevnet foregikk i Ringerike skytefelt rett nord om Eggemoen.
Stevnet fikk verst tenkelig start da en tett tåke lå over hele området og oppstarten måtte utsettes. Det gikk så langt at stevnet var på nippet til å bli avlyst, så lettet tåka akkurat i tide til å få gjennomført stevnet. Første lag gikk ut ca. 13:00 og siste lag rakk å skyte siste hold mens det ennå var gode nok lysforhold. Lite vind gjorde at alle skjøt under like forhold.
Arrangøren hadde lagt gode standplasser, godt synlige skiver og god gjennomføring. Imidlertid må det sies at området ikke var spesielt godt egnet for et slikt stevne. Det var ikke mange åpne plasser og det var mange korte hold. Kun 1 av 10 hold (3 dobbelthold) var over 300m. Kort sagt så bar det preg av en innledende “finfelt” med grovfeltfinale. Men det ble jo bommet endel på de korte holdene også.
Kurt Eirik Bekkevold ble vår og Oslos beste skytter på en meget god 7. plass. Han hadde 39 treff, de tre medaljene gikk forøvrig på 40 treff. Lars Bugge hadde 37 treff og ble nr. 19. Sverre Brovoll skjøt 33 treff og ble nr. 61. Tore Johansen hadde en heller dårlig dag med 28 treff og 89. plass.
Kurt og Lars var med på Oslos lag som tok 2. plassen, to treff bak Opland. De tre andre tellende på laget var Nordstrands skytterne Tobias Lillekvelland (nr. 9/38 tr.), Gunstein Lauvrak (nr. 28/36 tr.) og Lars Rasmus Sandvik (nr. 55/33 tr.).

%d bloggere liker dette: