Østrestevnet 15m 2013

Jan Kåre Moland, Drangedal vant Østrestevnet 15m. På de neste plassene fulgte Anette Thingbø, Time, Kim-André Aannestad Lund,Jondalen, Stian Bogar, Hovet og Hol og Mette Finnestad, Søgne på 348.

Stevnet hadde 651 påmeldte og vi endte med 577 deltagere. Det er klar ny deltagerrekord. Vi takker alle skyttere for hyggeligeskytedager.

ResultaterResultater og stevneoppgjør

Jan Kåre Moland, Drangedal vant Østrestevnet 15m med 349. Det var fire skyttere på 348 og de fikk følgende rangering: AnetteThingbø, Time, Kim-André Aannestad Lund, Jondalen, Stian Bogar, Hovet og Hol og Mette Finnestad, Søgne.
I V55 seiret Odd Petter Nythe, Frogn og Drøbak med 347. Han var 1p foran arrangørlagets Arne Grøtting og Bjarne Sandvik, Knipenborg.Kl. 2 vinner ble Geir Roger Bjerkan, Nittedal med 346. Også han var 1p foran to skyttere: Wenche Belsvik, Egersund og StigAndre Rødland, Klepp. Betse kl. 1 skyttere ble Anders Skaug, Båstad som i aller siste lag skjøt 249 og slo Stian Helgesen,Sarpsborg med 1 innertier.

I R hadde vi to med 350. De to var fra Røyken og Hurum, vinner ble Maria Engen Skogly og nr. 2 ble Arne Johan Rasch Hansenjr. Erik Tobias Sletteland, Dale (Sunnfjord) skjøt 349 og tok den tredje medaljen, på rangering foran Tomas Haugnes, Floro.I ER hadde fire skyttere 350. Aller best var Thomas Krågtorp, Råde, som skjøt imponerende 30 innertiere. De to andre medaljenegikk til Sivert Sve, Stranda og Daniel Strand, Moss og Våler. Helene Storenes, Imenes fikk den til tider bitre fjerdeplassen.I J gikk medaljene til de tre med 349. Best ble Ida Jamtøy Heggem, Reinsfjell, så fulgte Guro Hollund, Oslo Østre og AndreasMartinsen, Rælingen.

V65 medaljen gikk til Oddbjørn Larsen, Torridal. Han var den eneste på 349, Nærmest fulgte Tore Reksterberg, Ørlendingen med348. V73 ble vunnet velkjente Odd Kolsrud, Begnedalen, som den eneste med 350. Det var Erik Jødahl som fulgte nærmest med349. De to var klart best i denne klassen.

Medaljevinnere:
Kl. 3-5:
Gylt: Jan Kåre Moland, Drangedal 349
Sølv: Anette Thingbø, Time 348
Sølv: Kim-André Aannestad Lund, Jondalen 348
V55:
Sølv: Odd Petter Nythe, Frogn og Drøbak 347
Kl. 2:
Sølv: Geir Roger Bjerkan, Nittedal 346
R:
Gylt: Maria Engen Skogly, Røyken og Hurum 350
Sølv: Arne Johan Rasch Hansen jr, Røyken og Hurum 350
Sølv: Erik Tobias Sletteland, Dale (Sunnfjord), 349
ER:
Gylt: Thomas Krågtorp, Råde 350
Sølv: Sivert Sve, Stranda, 350
Sølv: Daniel Strand, Moss og Våler 350
J:
Gylt: Ida Jamtøy Heggem, Reinsfjell 349
Sølv: Guro Hollund, Oslo Østre 349
Sølv: Andreas Martinsen, Rælingen, 349
V65:
Sølv: Oddbjørn Larsen, Torridal 349
V73:
Sølv: Odd Kolsrud, Begnadalen 350

%d bloggere liker dette: