LS – Slik skyter Østre

Skytetidene er publisert på DFS’ sider. Standplass.no har gått i gjennom kl. 5 lagene på onsdag og omtalt hvem de mener er favorittene. Jens-Kristian Larsen og Nils Thomas Valand er omtalt. Vi synes imidlertid at flere Østre skyttere burde vært omtalt og har lagt til våre kommentarer.

Realistisk eller ikke, troen på Kongelagsplass er alltid til stede på Østre og som regel holder det med 246.

Lag 48
Bjarne Muri og Kurt Eirik Bekkevold er første Østre skyttere i det tredje kl. 5 laget. Etter en god innledning på sesongenmed tre stevnemedaljer, har Bjarne tatt det litt roligere. Han kan komme sterkt tilbake til LS og har nivået til Kongelagetinne. Han har 248 som best i år.

Kurt satser mest på Stang- og felthurtigskyting. Mindre forventninger til baneskytingen kan slå positivt ut og toppnivåetholder til Kongelaget. Kurt har 246 som best i år.

Lag 49
Sverre Brovoll har størst muligheter i feltøvelsene. På banen har han 242 i år, men Sverre har slått til fra intet før ogskutt seg inn på Kongelaget.

Lag 50
I dette laget har vi to skyttere. Eirik Kristiansen er også sterkest i feltøvelsene. Han har 241, men i alle LS er det noensom overrasker stort.

Magnus Bjerke ble beste skytter under 20 år i årets Viken II. Nivået til Kongelaget er der. Han har 248 som best, så hvisdagen er der..

Lag 51
Per Arve Strømstad har tatt det meget rolig med skytingen i år og har ikke bedre enn 238 i år. Som Rogalending er han påhjemmebane og han har sjokkert alle før, inkludert seg selv, og skutt seg inn på Kongelaget.

Lag 52
Jens-Kristian Larsen ble omtalt av Standplass.no.

I tillegg skyter Fredrick Bjerke. Fredrick startet sesongen noe svakt, men formen er stigende. Han skjøt årsbeste med 244i pinsehelgen. Med færre kjente rundt seg like før skyting, er det mindre å være opptatt av og da kan det bli ett par poengmer.

Lag 53
Hele 4 Østre skyttere i dette laget. Nils Thomas Valand ble omtalt av Standplass.no.

Helge Norberg seiret i Løiten, et stevne med finaleskyting til slutt! Han har hele 248 som best i år, riktignok var det på hjemmebane, men det viser at nivået er der. For tiden hviler han seg i form.

Marianne Berger skyter DFS mest for moro og i begrenset omfang. Men som prinsesse i 2009 (for Øymark), vet hun hva dette går ut på og hun har 247 som best i år.

Eirik Ahdell, styrelederen selv, er ny i kl. 5 i år og har så langt ikke løsnet et skudd. Men han er fryktløs på standplass og vant Kurt’s premie som Østres beste mesterskapsskytter på LS i Oppdal i fjor.

Lag 55
Formen til Tore Johansen har svingt ned etter en god periode i mai. Men det svinger i skyting og det vil svinge opp igjen.Med 244 som best, skal det ikke så mye ekstra til.

De eneste skuddene til Øivind Enggrav så langt i år har vært ifm ett par stevner. Likevel har han 244 som best. Det fleste sliter mest med ståskytingen på LS og Øivind er ståekspert.

Lag 56
Morten Musiol rykket opp til kl. 5 i år. Morten har mange 239-240 resultat, med bedre klaff og stang-inn blir det flere poeng.

Lars Bugge er «veteranen» med mange LS bak seg og tresifret antall stevner i året over flere tiår. Aldrende eller ei, i fjor kom hans beste LS prestasjon noensinne med 3. plass på grovfelten. Med mange 245 resultater er nivået nesten inne. Står banen for tur i år?

%d bloggere liker dette: