LS Søndag

Odin Skagmo med 30 treff i klasse rekrutt. Nok en gang er Arne Grøtting i finalen i klasse V55, denne gang på skive sju.

Odin Skagmo skjøt fult hus 30 treff i klasse rekrutt, fantastisk skyting! Vi gratulerer og ønsker lykke til i finalen. Detsamme budskap har vi til Arne Grøtting som nok en gang innfridde og skjøt seg til finalen i klasse V55 bane. Sterk prestasjonå klare det gang etter gang på LS. Med 246p har han skive sju og tre poeng opp til lederen. Vi kjenne alle Arnes kvaliteteri finaler så dette blir en spennende finale.

Ellers har nesten alle våre som har vært i ilden i dag klart beger. Arne Ånneland ble den eneste uten, og med minste margin.Det manglet kun et par sentrum opp til begergrensen i klasse V55. Arne skjøt 239p, samme poengsum hadde Anne Grimstad menmed noe flere sentrum klarte Anne lite beger. Arild Båheim har ikke skutt mye i år, men i dag klinket han til med 240p somgav lite beger.

Vår første finalist i år, Fredrik O. Holtmoen, skjøt 96 poeng i finalen i klasse 2. Med 331 totalt ble det en flott 34. plass i klasse 2.

Finale Klasse 235sk
Fredrik Oseth Holtmoen331
Klasse Eldre Rekrutt25skBeger
Sondre Ravnanger247Lite
Klasse Veteran 55 år25skBeger
Arne Grøtting246Stort
Arild Båheim240Lite
Anne Sofie Grimstad239Lite
Arne Ånneland239
Felt Klasse RekruttMinne30skBeger
Odin Skagmo2830/13Middels
%d bloggere liker dette: