LS lørdag

Jenny Aardalen på tredjeplass etter innledende skyting junior felt

Jenny Aardalen er i høyeste grad med i kampen om seieren på felten i klasse junior. Etter innledende ligger hun på 3. plassmed 29/16. Kun en skytter har 30 treff, så her er det duket for en spennende finale. Østre Posten er i skrivende stund ikkekjent med værforholdene i feltløypa, men det er tydelig å lese fra resultatene at det har vært en vanskelig dag for skytternei felten. Mesterlig skyting av Jenny å få inn så mange treff under rådende forhold.

På gorvfelten skjøt klasse 4, også her med uvanlig lite treff på de beste. Nå er de noen få 4. klassinger om skal skyte imorgen, men lederen så langt har “bare” 28 treff. Det tyder på vanskelige forhold. Henrik Oppen klarte seg best av våre med25 treff. Det er såpass bra at det kan holde til stort beger i klassen. Henrik skjøt også en glimrende Stang-skying med 22treff. Veldig nært sannsynlig finalegrense, men antagelig ett til to treff for lite. Beger er vi sikre på at han får med detresultatet. Felthurtigskytingen gikk ikke like bra for våre. Freddy Vollebekk og Vegard Ånneland var de eneste som fikk registrerttid, begge havner antagelig rett under begergrensen. På minneskytingen fikk Guro Hollund det best til med 53 poeng, det børholde til medalje.

På bane 200m er det klasse 2 som har vært i ilden i dag, noen lag skyter også i morgen så begerlistene er ikke klare i denklassen. Fredrik Holtmoen ble vår beste med 235 poeng. Christian Ytterhaug Sæther var ikke langt bak med 232. Godt skjøt ogsåBjørnar Sæther, men det ble bare anvist ni skudd på grunnlaget. Årsaken til det manglende skuddet kjenner vi ikke. Synd Bjørnarikke fikk ut det siste skuddet for med tier hadde det blitt 237 poeng.

Bane,
Klasse 2
Navn25skBeger
Fredrik Oseth Holtmoen235
Christian Ytterhaug Sæther232
Bjørnar Sæther227
Knut Utne Hollund224
Klasse Veteran 65 årBeger
Fornavn25sk
Nils Hovde246
Felt
Klasse 4
NavnMinneMedalje30skBegerStangBegerFelth.Beger
Henrik Oppen5025/10Beger22****Beger
Vegard Ånneland4221/81217.39
Heidi-Iren Olsen Grimstad4120/1114
Kjetil Jansen5018/30
Guro Hollund53Medalje16/613****
Freddy Vollebekk1216.66
Klasse Junior
Jenny Aardalen4429/16Stort
%d bloggere liker dette: