Viken II bane 2016

Stein Heggen vant V55 for fjerde gang. Sondre Ravnanger tok Ungdomsmedalje i kl. J. Øivind Mørk fikk sølv medalje for 3. plassi V73. I kl. 3-5 tok Bjarne Muri og Nils Thomas Valand stjerne.

Resultater Nittedals hjemmeside Resultatfil

Vi hadde både flere favoritter og outsidere i V55 og vi fikk også seieren. Stein Heggen, Christer Malm og Arne Grøtting skjøtseg alle til finalen. Stein hadde best utgangspunkt med skive 1 og 247p. Christer hadde 246p og Arne 244p. Arne måtte ha 100pi finalen for å kunne legge alvorlig press på de andre. Under anvisningen så det lenge ut til at han skulle få det, men detkom en 9,9 på siste skudd. Christer fikk anvist fra skive 3 og måtte ha 99p med 5 innertiere for å ta ledelsen. Det ble 98p,men kun 3 innertiere. Stein måtte ha 97p med minst 5 innertiere for å vinne. Han var ikke helt fornøyd med skytingen og varmeget spent. Det gikk imidlertid helt fint, riktignok kom det to niere, men med 98p vant han V55. Dette var Steins fjerdeseier i V55 i Viken II. Christer og Arne ble nr. 4. og 5.

I kl. 3-5 var våre skyttere endel poeng fra teten etter innledende skyting. Fire av våre kvalifiserte seg til finalen, NilsThomas Valand med 244p, Bjarne Muri og Kurt Eirik Bekkevold med 243p og Helge Norberg med 242p. Alle hadde en fair sjansefor stjerne, men Helge valgte å droppe finalen. I finalen skjøt Bjarne best med 100p og han endte på en fin 10. plass. NilsThomas skjøt 99p og endte på 343p. I resultatlisten er han oppført som siste medaljevinner. Men den medaljen har Nils Thomastatt og han skulle heller hatt stjerne. Kurt skjøt 98p og endte på 341p. Det var i alle tilfeller etter medaljegrensen.

I kl. 2 ledet Joakim Mortensen 25-skudden lenge med 241p. I de siste lagene kom det par skyttere med 242p og henviste Joakimtil 3. plass, men har var på god skuddhold til topplasseringene. Finaleskytingen ble imidlertid ikke helt topp med 94p. Joakimendte på 4. plass, kun 2p fra seieren.

I ungdomsklassene fikk vi en finaleskytter. Det var Sondre Ravnanger som skjøt 249p og var nr. 3 før finalen. I finalen ikl. J skytes det stort sett bare 100p og Sondre ble svært skuffet da han så at det ble 99p med 9,9 på første skuddet. Menmed det gode utgangspunktet, ble det likevel 5. plass og siste Ungdomsmedalje. Det var velfortjent etter den fine utviklingenog stabile skytingen Sondre har vist den siste tiden.

I ER hadde vi fire skyttere. Tobias Mortensen Torbal var nær en finaleplass. Han skjøt 248p og var kun 1p fra finalen. StianStafsberg Klyve skjøt sin første konkurranse med 6,5 og var med rette, meget godt fornøyd med 247p. Odin Skagmo skjøt 243pog Inga Kvam 241p, så alle våre kom inn på 240-tallet. I kl. R skjøt Vetle Skagmo 236p og Bjørn Eriv Olsen 234p.

Øivind Mørk gjorde det best av våre tre i V73. Han skjøt seg til finale med 6. plass og 249p. I finalen ble det 99p, men finaleskytingenvar ikke ellers så god i V73, som den ofte er, så Øivind endte på pallen og fikk søv medalje for 3. plass.

I samlagsskytingen var det veteranene som gjorde det best. Øivind Mørk og Arvid Meek (Skarpskytten) skjøt liggende etappene.Med hhv. 98p og 100p var Oslo kun 1p etter teten. V55 etappene ble skutt av Arne Grøtting og Stein Heggen og forventningenevar store. Det viste seg å være med rette. Stein og Arbe var de eneste V55 skytterne som skjøt 100p og da ble det seier tilOslo med 2p ned til neste lag.

På seniorsiden har Oslo ofte vist seg å ha to jevne lag, så også i år. Det var Oslo 2 som ble best. Før siste etappe var detkun de som var i nærheten av storfavoritten Akershus. Det var Bjarne som avsluttet for 2. laget. Ståskudden satt ikke heltmed 5 tap og det ble 95p, da tok Akerhus seieren greit. Oslo 2 kom imidlertid på en god 2. plass. Lars Bugge var også medpå 2. laget. Nils Thomas og Kurt skjøt på Oslo 1 som ble nr. 3.

Konkurransen om plassene på ungdomslagene er noe lav og vi hadde ikke de store forhåpningene. Det er viktig å stille lag ogOslo klarte å få på plass ett lag. Stian skjøt første etappe og han kjente “sommerfuglene”. Serien satt lavt og til høyreog noen skudd endte i nieren. Det ble likevel gode 97p og en fin erfaring. Sondre skjøt siste etappe fra siste skive. Detvar endel poeng opp til neste plassering, så Sondre hadde lite å skyte om. Han skjøt likevel meget godt. Kneskuddene sattstort sett i innertieren, selv om det kom en nier på ligg, så kan han si seg meget godt fornøyd med innsatsen og 99p.

%d bloggere liker dette: