Feltmesterskap 2015-2017

Viken II felt 2017

Meget god laginnsats på grovfelten. Nils Thomas Valand ble nr. 2, Kurt Eirik Bekkevold ble nr.3, Sverre Brovoll ble nr. 10og Lars Bugge nr. 16. Alle fire fikk stjerne. Emma Trapper Pedersen skjøt finale i kl. J.

Årets Viken II ble arrangert i Nannestad. Arrangementet var godt og det ble passende krevende slik et Viken II mesterskapbør være. Vi stilte med 21 deltagere, fordelt med 12 på grovfelten og 9 på finfelten.

Resultater MittDFS

Laginnsatsen på grovfelten ble meget bra. Finalegrensen gikk på 28 treff og fire av våre kvalifiserte seg for finalen. KurtEirik Bekkevold gjorde det best og var en av åtte med 30 treff. 11 skyttere skjøt 29 treff og Nils Thomas Valand var blantde. På 28 treff kom Lars Bugge og Sverre Brovoll.

Finaleopplegget var slik:
Hold 1: 13/40H, ca. 240m, kne, 40 sek.
Hold 2: 1/4 “opp-ned”, ca. 400m, ligg, 35 sek.

Kurt imponerte med 6/5 på kneholdet og da lå han i tet i mesterskapet. Nils Thomas skjøt også seks treff og var godt med itetkampen. Nils Thomas fulgte opp med fem treff på liggholdet og ledet da alle med 29 treff hadde fått anvist. Kurt var enav de første med 30 treff som fikk anvist. Det siste seg at han hadde bedømt avstanden for kort og det ble “bare” tre treff.Dermed gikk han inn på 2. plass. Flere av de andre med 30 treff hadde skutt seg bort på kneholdet og Nils Thomas og Kurt holdtde to første plassene helt frem til Simon C. Klausen (Høland/Bjørkelangen) fikk anvist fra skive 1. Han måtte ha 5/1 for åvinne, men det ble likegodt 6/2. Dermed ble det 2. plass på Nils Thomas og 3. plass på Kurt. Laginnsatsen ble enda bedre daSverre skjøt ni treff i finalen og avanserte til 10. plass. Lars Bugge skjøt åtte treff og avanserte til 16. plass. Vi harikke vært helt fornøyd med resultatene i de åpne stevnene, men det ble rettet opp med denne meget gode laginnsatsen. vi haddehåp om å kjempe om seieren i lagskytingen, men der ble det 5. plass. Det var to treff og endel inntreff opp til vinneren.

Arne Grøtting kvalifiserte seg til V55-finalen med 26 treff. De syv beste hadde 27 eller 26 treff, så mye kunne skje. Detble tilsvarende finaleresultater da de fleste skjøt åtte eller ni treff. Arne var en av de som skjøt åtte treff og han endtepå 5. plass.

På finfelten hadde vi to skyttere i kl. R og fem i kl. J. Våre ungdommer har ikke vært så ivrig i felten i vinter, så forventningenevar ikke høye. Men det var flott at de stilte opp. Emma Trapper Pedersen gjorde det best med å skyte 28 treff i kl. J og kvalifiserseg for finalen. I finalen ble det ni treff og 10. plass.

Jonas Ingebo og Amalie Mortensen Torbal deltok i kl. R. Jonas skjøt 21 treff og ble nr. 15, mens det ble 15 treff og 25. plasspå Amalie.

Øivind Mørk og Nils Hovde deltok i V73. Nils gjorde det med med 13. plass og 27 treff. Øivind ble nr. 15 med 26 treff.

%d