Interne 15m stevner 2018

Klubbmesterskap 15m 2018

Bjarne Muri ble klubbmester med god margin.

Klubbmesterskapet ble godt besøk med 37 deltagere, men vi hadde ønsket oss større oppslutning i kl. 3-5.

Åtte deltok i kl. 3-5. Bjarne Muri var i en egen klasse og vant suverent. Han skjøt 345p, mens de andre syv fordelte seg på poengsummene 338-341p. To av våre ivrigste feltskyttere kom på de neste plassene etter Bjarne. Noe overraskende så tok Tore Johansen 2. plassen. Mer oppskriftsmessig var det av Sverre Brovoll ble nr. 3. Begge skjøt 341p. Per Arve Strømstad tok kl. 4 – medaljen med 339p.

V55 er en åpen klasse og nå var det Arild Båheim som stakk av med seieren med 346p. Stein Heggen og Christer Malm kom på de neste plassene med 344p. I kl. 2 ble det en skikkelig duell mellom Christian Ytterhaug Sæther og Anders Madsen. Begge skjøt 345p. Christian ble best med 19 innertiere mot Anders’ 11. John Anders Ingebo var eneste deltager i kl. 1 og han skjøt gode 244p. Han har kun kort tid bak seg som skytter og vi tror dette var det beste han har skutt. I V73 deltok Øivind Mørk og Nils Hovde. Øivind vant med 346p, mens Nils skjøt 336p.

I kl. R hadde vi to deltagere i Amalie Mortensen Torbal og Vetle Skagmo. Amalie skjøt 342p og vant. Vetle fikk 330p. I kl. ER hadde vi trioen Simen Sanne, Hans Robert Gaarder og Jonas Ingebo. Simen ble best med 344p. Videre skjøt Hans 339p og jonas 337p. Kl. J er en åpen klasse. Nor forfall gjorde at fire skyttere deltok. Tobias Mortensen Torbal vant med 345p. Inga Kvam kom nærmest med 343p. Ellers ble det 332p på Sebastian Sveum Hopmoen og 330p på Odin Skagmo.

NU var største klasse med deltagere fra skyteskolen som nettopp er avsluttet. De åtte som fikk prøvd seg i konkurranse, og klarte det fint, var Silas Mestad Hansen, Sofus Mestad Hansen, Håkon Møen, Viktor Elof Nilsson, Ingvald Orthe, Simen Havik Samdal, Mathis Skobb og Philip Amandus Fiske Vassal.

Resultater         Live-visning

%d