Feltstevner: Sigdal, Søndre Modum og Raumnes

Sverre Brovoll ble nr. 2 på grovfelten i Sigdal, Henrik Oppen vant kl. 4. Stein Heggen skjøt fullt i Søndre Modum. Det ble lagseier i Raumnesfelten.

Denne helgen har vi hatt deltagere på tre feltstevner.

Lørdag var det dobbeltsstevne i Sigdal og Søndre Modum. Det ble skutt fra fem standplasser og på hver standplass skjøt man ett hold på begge stevnene. Det er en effektiv måte å arrangere to stevner på. Det tok ikke mer en rundt 2,5t å skyte de to stevnene.

I stevnet til Sigdal var ett hold spesielt vanskelig. Det var en tønne på ukjent avstand. Skivene ble liggende i skygge med motsol og flere så ikke figuren. Lars Bugge og Stein Heggen slet så mye at de bommet totalt. Lars skjøt ellers fullt på de andre holdene og endte på 24 treff. Stein endte med 23 treff. Av resultatlisten så ser vi at det var gansge mange som endte på 23/24 treff med 0 på dette holdet. Sverre taklet dette imidlertid meget godt, så godt at han ble en av fire skyttere som skjøt fullt. Rangering ga 2. plass, to innertreff fra seieren. Vår nestbeste ble Eirik Kristiansen med 28/13 og 13. plass. Eirik tapte de to treffene på tønna. Henrik Oppen skjøt 28/9 og ble nr. 15. Henrik ble også beste 4. klassing. Henrik tapte ett treff på tønna og ett på 10/30. Tore Johansen ble nr. 22 med 26/13, etter å ha tapt tre treff på ganske enkle knehold.

I Søndre Modum var Stein Heggen en av åtte som skjøt 30 treff på grovfelten. Resultatlisten viser samlet liste for alle som skjøt grovfelten og vi ser at Stein ble syvende beste skytter. I V55 ble han nr. 2, to innertreff fra seieren. Eirik og Sverre er i god feltform og begge skjøt 29 treff. Eirik ble rangert til 11. plass og Sverre til 12. plass. Videre ble det 28 treff på Henrik, 26 treff på Tore og 25 treff på Lars.

På søndag gikk Raumnesfelten. Fire av våre deltok. Raumnes stilte med nytt terreng og en runde med 36 skudd. Det var en kald dag, men med klar sol ble det en behagelig dag ute i løype. Sola skapte også endel problemer, siden det ble motsol på flere av holdene. Problemene varierte noe ettersom solvinkelen endret seg i løpet av dagen. Det var muligens en fordel å skyte sent på dagen. Lars var tidlig ute og slet fryktelig. Så fryktelig at han ga seg før siste hold, etter å ha fått 17 treff på de 18 skuddene han fikk ut. Eirik, Henrik og Tore gikk ut samtidig. Eirik er i god form for tiden og endte på 9. plass med 35/15. Tapet kom på ligg på C20 og Eirik hadde nok bedømt noe for langt. Tore og Henrik skjøt begge 33 treff og ble hhv. nr. 22 og 23. Det var innlagt lagskytingen og den ble vunnet av Eirik, Henrik og Tore. Det er ikke publisert noen resultater, men ingen av de andre lagene når opp til 101 treff, uansett hvordan lagene kombineres.

Resultater: Sigdal Søndre Modum Raumnes

Raumnes opplegg:
Hold 1: 13/40H – ligg – 205m – 50sek
Hold 2a: B65 – kne – 500m
Hold 2b: C20 – ligg – ukjent (ca. 190m) – 2,5 min
Hold 3: 1/4 – ligg – ukjent (280-290m) – 50 sek
Hold 4: 1/8 – kne – 280m – 60 sek
Hold 5: 10/30V – ligg – 180m – 50 sek

%d bloggere liker dette: