Interne banestevner 2018

Baneavslutning

26 skyttere møtte til baneavslutningen. Bjarne Muri vant Vennskapspokalen.

26 skyttere møtte til baneavslutningen. Det er en del under tidligere år, men det har vært et tett program i det siste. Det var lett å skjønne at det er på tide med baneavslutningen. Det var ganske mørkt, selv i de første lagene.

Det ble som vanlig skutt om Åpningsfatene 2. avd. Resultatet regnes som kjent sammen med resultatene fra baneåpningen som er 1. avd. Kl. 3-5 skjøt også om aksje i Vennskapspokalen. Den ble vunnet av Bjarne Muri som skjøt 147p.

Det var to premiebord, ett for 100m og ett for 200m. V73 skjøt for anledningen på 200m. Nils Hovde var den eneste som skjøt fullt og fikk velge først fra gavebordet. På de neste plassene kom Arne Grøtting (V55), Bjarne Muri (5) og Øivind Mørk (V73). Vi fikk også ett 150p resultat på 100m. Det sto Vetle Skagmo (R). Hans Robert Gaarder (ER) skjøt 149p og på 148p kom Jonas Hofslund (J) og Amalie Mortensen Torbal (R).

I lagskytingen ble juniorer satt opp som lagleder og de trakk svært jevne lag. Mellom de fire lagene så skilte det kun ett drøyt poeng. Lagskytingen ble vunnet av Team Jonas, som skjøt 144,67p i snitt. Laget besto av Jonas Hofslund, Mathias Skobba, Anne Sofie Grimstad, Joakim Mortensen, Tore Johansen og Nils Hovde.

I kampen om Åpningsfatene ble det noe tynt i enkelte klasser. Flest var det i kl. 5 som ble vunnet av Bjarne Muri. Henrik Oppen var alene i kl.4. Arne Grøtting tok en solid seier i V55. Øivind Mørk hadde en god ledelse fra baneåpningen og dro hjem seieren i V73. Vetle Skagmo skjøt meget godt i kl. R, men Amalie Mortensen Torbal hadde akkurat det forspranget hun trengte og vant. Hans Robert Gaarder tok en solid seier i kl. ER. I kl. J ledet Stian Stafsberg Klyve med 1p på Inga Kvam, men Inga snudde om på det og vant.

Kvelden ble avsluttet med kaffe, kaker, is, premieutdeling og hyggelig samvær.

Resultater (NB: Mathias Skobba står i NU, men skjøt i ER i Baneåpningen. Sammenlagt resultatene for Åpningsfatene finnes under “30-skudd” på 200m og “35-skudd” på 100m)

%d