SM Stang- og felthurtigskyting 2018

Kurt Eirik Bekkevold vant Stangskytingen. Henrik Oppen vant felthurtigskytingen.

En liten gjeng møtte opp til SM i Asker. Der ble de møtt med beskjeden om at banen var satt ut av funksjon, etter en, noe i overkant, grundig krattrydding. Det var en standhaftig gjeng som hadde møtt opp. Med en sesong som nærmer seg slutten var alternativene få. Etter litt rådslagning ordnet Kurt reservearena i Haga og gjengen dro dit. Da var det greit at det var en liten gjeng, så gjennomføringen ikke tok så lang tid. Det gikk akkurat. Da de siste skuddene smalt var det så mørkt at munningsflammene forstyrret siktebildet. Uansett, mesterskapet ble gjennomført og verdige mestere ble kåret!!

Felthurtigskyting

Hagabanen har ikke duellskiver, så det måtte skytes en og en. I duellene bestemte den med best tid i forrige runde, hvem som skulle skyte først. En innledende runde bestemte oppsettet for semifinalene. I den første semifinalen skjøt Kurt Eirik Bekkevold mesterskapets raskeste runde med 6,06 sek. Da måtte Lars Rasmus Sandvik se seg slått, selv om han skjøt sin hurtigste runde på 9,80 sek. I den andre semifinalen kunne Henrik kontrollere seg inn til finale med 11,93 sek, etter at han hadde sett Tore Johansen skyte 14,11 sek.

Tore fikk et par bom i bronsefinalen også og endte på 12,18 sek. Da tok Lars Rasmus bronsen med bra kontroll og 11,03 sek. I finalen tok Kurt første runde rimelig greit. I den andre runden ble det meget jevnt. Begge bommet endel og Henrik vant runden med kun ett hundredel. I siste runde skjøt Henrik først og han fikk sin beste tid for kvelden med 8,78 sek. Det la press på Kurt. Kurt kom tidlig skjevt ut med bom på første hold og det endte med stryk. Dermed ble Henrik samlagsmester.

Stangskyting

Langholdet ble skutt først, på et stålmål på 200m. Så skjøt to og to på pappmål på ca. 130m. Kurt fikk en god ledelse etter første hold. Han var også klart best på kortholdet og vant suverent med 27 treff. Lars Rasmus og og Henrik endte begge på 21 treff og hadde omskyting om 2. plass på langholdet. Den avgjorde Lars Rasmus med 9 treff mot Henriks 8.

%d bloggere liker dette: