15m mesterskap 2019

SM 15m 2019

Nils Kåre Midtflå (Oslo Østre) ble samlagsmester med Nils Thomas Valand (Oslo Østre) og Bjarne Muri (Oslo Østre) på de neste plassene. På bildet sees han sammen med Nils Thomas (th)

Resultater
Live-visning

Årets samlagsstevne samlet 60 deltagere. På linje med tidligere år. 23 av skytterne stilte i kl. 3-5. Seieren gikk til Nils Kåre Midtflå (Oslo Østre) i hans første samlagsstevne i Oslo. Hans skjøt 246p og tok en relativt klar seier med 2p ned til nr. 2 Nils Thomas Valand (Oslo Østre). Bjarne Muri (Oslo Østre) ble nr. 3 med 243p.

Klasse medaljene gikk til Jorunn Ospedal Vallestad (Oslo Østre) i kl. 4, Eirik Ahdell (Oslo Østre) i kl. 3 og John Anders Ingebo (Oslo Østre) i kl. 1. Det var meget jevnt i disse klassene. Jorunn og John Anders vant på rangering, mens Eiriks seier var på 1p.

Mester i kl. 2 ble Ida Collett Sælør. Hun tok en klar seier med å skyte 245p.

I V55 var det flere vinner kandidater, men Christer Malm viste seg som den klart beste med 248p. I V65 måtte det rangering til for å kåre vinneren, som ble Birk Jan Oftedal (Østre Bærum). Det måtte også rangeres i V73 for å kåre vinneren Pål Tvedt (Nordstrand).

I kl. R skilte det kun 1p mellom de tre medaljevinnerne. Det var hjemmelagets Amalie Mortensen Torbal som vant med 249p. På 248p kom Skarpskyttends Henriette Isene (nr. 2) og Lars Johannes K. Olsen (nr. 3).

I de andre ungdomsklassene gikk alle medaljene til Østreskyttere.

I kl. ER vant ble Simen Sanne med 247p. På de neste plassene kom Jonas Ingebo og Thea Olivia Grøvnes.

Odin Skagmo ble juniormester med 242p. Sebastian Sveum Hopmoen ble nr. 2 og Hans Robert Gaarder nr. 3.

Det var skyttere i kl. EJ. Mester ble Inga Kvam med 238p. Stian Stafsberg Klyve ble nr. 2 og Jonas Hofslund nr. 3.

Nedenfor er bilder av medaljevinnerne som var til stede.

%d