Rådefelten

Henrik Oppen og Sverre Brovoll skjøt fullt på hovedrunden. Sverre ble best sammenlagt på 5. plass. Simen Havik Samdal ble nr. 4 i kl. R i finfeltstevnet til Ski.

Vi hadde syv deltagere på Rådefelten. Alle skjøt grovfelt. Både Henrik Oppen og Sverre Brovoll var blant de syv skytterne som skjøt fullt på hovedrunde. Spesielt var Henrik fornøyd, dette var han første resultat på 30 treff på flere år. Han hadde hele 21 innertreff og ble nr. 2 i kl. 5. I finalen ble det ni treff på Henrik og 9. plass til slutt. Sverre skjøt 10 treff og ble nr. 5. Begge tapene kom på siste finalehold som var ligg på 13/40H på 210-220m og det irriterte Sverre mer enn normalt, for seieren gikk på 41 treff.
Lar Bugge var en av fem skjøt fullt i finalen og han ble nr. 18 med 38/21. Nils Thomas kom på neste plassering med 38/20. Tore Johansen ble nr. 24 med 37/18. Inga Kvam debuterte på grovfelten i kl. EJ. Hun skjøt mye bra og fikk 21 treff på 30-skudden. I finalen skjøt hun på feil skive. Hun hadde skive 2 på hovedrunden, men fikk skive 3 i finalen. I farta havnet skuddene i skive 2. Slikt skjer og enhver har gjort noe tilsvarende. I V55 ble Arne Ånneland nr. 5 på hovedrunden med 23 treff.

Simen Havik Samdal var på Østre på lørdag og dro deretter til Ski og deltok på et finfeltstevne. Det ble en flott 4. plass i kl. E med 26/13. Han var kun to innertreff fra pallen.
Resultater:   Råde    Ski

%d bloggere liker dette: