Østlandscup bane 2019

Østlandscup senior – trekning

A-laget møter Rælingen hjemme, mens B-laget skal til Østre Gausdal.

Trekningen ble foretatt for en stund og web-redaktøren må bare beklage at dette ikke er blitt publisert før. Uansett, A-laget fikk Rælingen hjemme. Det har vært noen tøffe kamper mot Rælingen og senest i 2017 ble vi slått ut av Rælingen. Imidlertid synes Rælingen som noe svekket og da må vårt ganske jevnt besatte lag ta favorittstempelet.

B-laget fikk bortekamp mot Østre Gausdal. Det gir den lengst mulige reiseveien. På den andre siden så får de gleden av å møte en nykommer i cupen. De har i hvertfall ikke vært med i senere tid. Kjennskapen til Østre Gausdal er nok noe begrenset, men vi kan anta at de ikke hadde stilt lag uten å ha en solid base med skyttere. Den matchen er for øvrig allerede berammet til 13. juni. Endelig laguttak sees i sammenheng med A-lagets.

Hele trekningen sees nedenfor.

%d