Erterfesten og Baneavslutningen flyttes

Ny dato er lørdag 12. oktober.

I år var det flere arrangementer som kolliderte med opprinnelig dato for Erterfesten, spesielt Ungdomsstevnet i Numedal.

Styret har sendt ut denne informasjon på e-post gruppen:

“Erterfesten og baneavslutningen flyttes til lørdag 12.oktober. Etter Høstmanøveren skytes baneavslutningen slik den gjøres i dag. Til dette trengs et eller to lag. Her er det mulig det blir satt inn en ekstra skyting fra neste år av, men det kommer vi tilbake til. Etter endt skyting trekker alle, både seniorer, ungdommer og foresatte inn i lokalene for festmiddag, premieutdeling, taler og div. Under middagen blir det ikke servert alkohol, men det er tenkt en festmiddag der alle deltar i starten. Man tenker da ikke festkledd med dress og slips, men at man kan ta på seg en fin skjorte eller genser. Denne avsluttes ca 20.00, der man da fortsetter utover kvelden med en voksenfest. Her blir det 18.års aldersgrense, og alkoholservering som på Erterfesten.
Det er nedsatt egen festkomitee fra styret og ungdomsavdelingen, så mer informasjon kommer. Hold av dagen, det er det viktigste.”

%d bloggere liker dette: