Ungdomsstevnet

En stor gjeng har vært på tur til Ungdomsstevnet i Numedal. Amalie Mortensen Torbal (R), Jonas Ingebo (ER) og Stian Stafsberg Klyve (EJ) skjøt finale.

En Østre-gjeng på drøye 30 personer har vært på tur til Ungdomsstevnet i Numedal. De dyktige arrangørene var som vanlig Flesberg, Rollag & Veggli og Sigdal. En stor hytte ble leid for anledningen.

De sportslige høydepunktene ble tre finaleplasser. Amalie Mortensen Torbal kvalifiserte seg til finale i kl. R etter 496p og 6. plass på 2×25-skudd. I finalen ble det 99p og hun endte på en flott 4. plass. Jonas Ingebo kom til den tøffe ER-finalen med 250p og 248p. Vi mener at han skjøt 250p for første gang. I finalen ble det 99p og han endte på 19. plass. Den tredje finaleplassen sto Stian Stafsberg Klyve for i kl. EJ. Han skjøt 94p i finalen etter et kvalifiseringsresultat på 473p og han endte på en 9. plass.

Vi hadde med tre skyttere i kl. EJ, tre i kl. J, tre i kl. ER, to i kl. R og fem i NU. Moro at vi hadde en så god spredning over alle klassene. Det blir for mye å ramse opp alle resultatene her, men arrangørene har en meget god hjemmeside med all informasjon.

Stang- og felthurtigskyting var også på programmet, det er sjeldent for ungdomsklassene så vi lister de. Inga Kvam skjøt gode 18 treff og ble nr. 6 i EJ. I kl. J ble Ingvald Orthe nr. 24 med 14 treff og Hans Robert Gaarder nr. 29 med 11 treff. I kl. R ble Simen Havik Samdal nr. 26 med 8 treff og Amalie nr. 34 med 7 treff. Våre i NU prøvde seg også og de skjøt som følger: Wilhelm Ingebo 4 treff, Runa Kristiansen 9 treff, Julia Horsfjord Lassen 5 treff og Torjus Lindeland 9 treff. Deltagelsen var ikke like god i felthurtigskyting, men Ingvald og Hans Robert ble nr. 12 og 13 i kl. J. Simen ble nr. 16 i kl. R og Amalie nr. 32. Våre fire i NU fikk alle tellende tid: Wilhelm Ingebo 18,59, Runa Kristiansen 38,09, Julia Horsfjord Lassen 36,37 og Torjus Lindeland 41,47.

Ungdomsstevnet: Hjemmesideresultatside

%d bloggere liker dette: